Full Moon radionica “Kako da razviješ samopouzdanje”

U aprilu mesecu, ceka nas pun Mesec u znaku Škorpiona, što otvara kanal za duboku transformaciju i oslobadanje unutrašnje moci! Naredni period smo odlucili da iskoristimo da savladamo tehnike uz pomoc kojih ceš da osvestiš svoju unutrašnju moc, samopouzdanje da se zauzmeš za sebe i budeš hrabra da živiš svoj istinski identitet bez straha.

Da li si spremna da izgradiš fantasticno samopouzdanje uz koje ceš živeti daleko iznad granica koje si smatrala mogucim? 

Istina je da naša duša neprestano želi da raste, a to postiže samo kada ti imaš hrabrosti da izadeš iz zone komfora. 

Samopouzdanje i tvoja svrha su usko povezani. Jer kad imaš samopouzdanje da budeš to što jesi, univerzum ti otvara vrata mogucnosti. 

Kada imaš snažno i zdravo samopouzdanje, ne samo da veruješ da su tvoji veliki ciljevi moguci, vec to pocinješ da osecaš u telu, i to postaje tvoja nova realnost. 

Samopouzdanje je osnova koja ti daje hrabrost da iskažeš svoj pravi identitet i tako živiš svoju svrhu.

Kako bi ostvarila sve darove i talente koje imaš, neophodno je da izgradiš osecaj samopouzdanja, što je povezano sa energijom trece cakre (Sunce).

Kada znaš da radiš sa ovim energetskim centrom, svesna si toga ko jesi i sa lakocom postavljaš granice!

U aprilu mesecu, ceka nas pun Mesec u znaku Škorpiona, što otvara kanal za duboku transformaciju i oslobadanje unutrašnje moci! 

Naredni period smo odlucili da iskoristimo da savladamo tehnike uz pomoc kojih ceš da osvestiš svoju unutrašnju moc, samopouzdanje da se zauzmeš za sebe i budeš hrabra da živiš svoj istinski identitet bez straha.

Ako bi volela da izgradiš nepoljuljan osecaj samopouzdanja i stabilnosti, bez obzira na okolnosti u kojima se nalaziš pridruži nam se na Full Moon radionicu 23.04. – “Kako da razviješ samopouzdanje”.

 

U okviru ove radionice, možeš da ocekuješ:

  • ulazak u duboku meditaciju sa Aleksandrom

  • prakticne vežbe tapkanja sa Leom

  • aktivaciju trece cakre (emotivno ciscenje cakre)

  • uspostavljanje samopouzdanja i budenje unutrašnje moci

 

Cena radionice je 30 eur.

 

Ne stižeš da prisustvuješ predavanju u realnom vremenu?

Na svojoj online membership strani ceka te video snimak predavanja, kao i audio snimak tapkanja, meditacije i workbook koji ce ti omoguciti da u periodu od narednih mesec dana imaš pravu podršku pri radu sa ovom energijom. 

 

Pridruži nam se kako bismo zajedno aktivirali tvoju unutrašnju moc i samopouzdanje da živiš baš onako kako želiš.

 

Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dodatno informisati na 064.387.2224, 060.767.3192 ili na e-mail office@keplerunited.org

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više