NOVA KNJIGA: Stubovi sudbine 3

Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagica ''Stubovi Sudbine 3''. Ova knjiga donosi dublje razumevanje karmicke astrologije koristeci fiksne zvezde. Navedena je pozicija svake od 720 zvezda u odnosu na inkarnaciju sa kojom se ona povezuje opisujuci odredena iskustva koja su stecena u razlicitim prošlim, ali i buducim životima.

 

Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagica ''Stubovi Sudbine 3''. Ova knjiga donosi dublje razumevanje karmicke astrologije koristeci fiksne zvezde.

Astrologija ima svoju duboku tradiciju koja je strukturisana u buducnosti i odakle „putuje ka proslosti“, bas kao i sto nam zvezde upravo salju svetlost koja ce ovde doci za par hiljada godina.

Fiksne Zvezde povezuju nasu Dusu sa proslim, ali i sa buducim zivotima.

Jer zvezdano nebo koje upravo gledamo jeste direktna slika proslosti. Neke od tih zvezda su se, tu gde ih vidimo, nalazile pre par stotina godina, druge pre vise od tri hiljade, dok nam neke salju svoju svetlost sa udaljenosti od petnaest hiljada godina, ali nijedna zvezda koju vidimo nije prisutna SADA. Stoga, gde god da se one nalaze u nasoj natalnoj karti – deo su drevnog secanja duse.

Primarna vrednost knjige “Stubovi Sudbine 3” je sto ona daje jasnu strukturu fiksnih zvezda kao „izvora zivota“ i tacno odgovarajucih inkarnacija na koje se one odnose. 

Tako svaka od 720 zvezda opisuje iskustva i secanja koja smo imali iz prošlih života, ali i koja nas iskustva povezuju sa buducim životima. 

Opisana je i karmicka priroda svakog od 88 sazvezda kao i sam uticaj sazvezda na prosle i na buduce zivote.

Posebno poglavlje knjige bavi se i karmickom povezanoscu sazvezda i odgovarajucih prostranstava na Zemlji, bilo da su u pitanju drzave ili regioni. Ovo je narocito znacajno kada istrazujemo iskustva koja su u odredenom zivotu vezana za neka geografska podrucja.

Stubovi Sudbine 3 daju i detaljni opis spiralne strukture duše koja u sebi nosi secanja na 72 prethodna i 72 naredna života koji se preslikavaju na naš sadašnji život i ciji je jedini cilj u integraciji svih tih iskustava u okviru Velike Duše koja jeste osnova za življenje svog Višeg Ja.

Sadržaj knjige:

  • Veliki Kalendar Duse 

  • Velicina zvezde 

  • Konstelacije – veze izmedu vise zivota 

  • Karmicka aktivnost fiksne zvezde

  • 144 Zivota Duse

  • Karmicko secanje duse iz 28. prethodnog zivota 

  • Sveti Gral dve Tereze

  • Tabela 720 zvezda reinkarnacijske astrologije

  • Geografija sazvezda

  • Zvezde koje otvaraju secanje na prošle i buduce inkarnacije

I još mnogo toga…

 

Za sve informacije i narudžbine: 011.4113.164, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org ili možete poruciti preko našeg sajta ovde.

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više