Full Moon radionica – Kako da stvarno prihvatiš sebe

Kroz tehnike energetske psihologije, posebno kroz rad na 4. cakri (planeta Mesec) i kroz tapkanje za duboko prihvatanje sebe, dobiceš sazeto i prakticno primenljivo znanje, koje ce ti omoguciti da dovedeš 4. cakru u balans i postaviš srecu kao svoj prioritet. Ako se raduješ da izgradiš dublji osecaj bliskosti i prihvatanja sebe, pridruži nam se na Full Moon radionici 23.05. – “Kako da stvarno prihvatiš sebe”.

 

Ono sto se u našem dugogodišnjem radu sa klijentima iskristalisalo je da svaka sustinska promena nastaje u nasem srcanom centru. 

I da je bivanje u srcanom centru (4. cakra) i delovanje iz njega recept za srecu. 

I to za srecu koja nije samo povremeno osecanje ili emocija, vec za srecu kao stil zivota. 

U radu sa klijentima i studentima smo primetili da, kada se uspostavi balansiran tok energije u srcanom centru, ovo dovodi do toga da osoba postaje sve sretnija, ispunjenija i nekako zaljubljena u sebe i svoj zivot. 

Istovremeno, energetska blokada u srcanom centru je najcešca za sve ljude zato što se više od svega trudimo da budemo voljeni i da ne budemo povredeni. 

I tako pocinjemo da stvaramo, malo po malo, zidove oko srca koji nas štite da ne budemo povredeni. Ali istovremeno cine da zaboravimo ko smo kada smo potpuno opušteni i bezbrižni.

Kao posledica ovoga, pocinjemo da ulažemo prilican napor i energiju da bismo zapravo pokusali da budemo nesto sto nismo.

 

Ova diskonekcija u 4. cakri izgleda kao:

– Pokusaj da primeniš sve formule uspeha za koje si cula i koje si videla
– Slušanje previse tudih misljenja
– Pritiskanje sebe, pod izgovorom – samo još ovo da završim, rešim, sredim,…

Na ovoj radionici ceš dobiti PODSETNIK koji nam svima treba, a to je KAKO:

– Da se vratiš Sebi i da pronadeš bliskost sa sobom
– Da se setiš osecaja rasterecenosti i bezbrižnosti
– Da otpustiš sva ta vremenom nagomilana „trebanja“ i „moranja“ i imaš poverenja da budeš sretna

 

Kroz tehnike energetske psihologije, posebno kroz rad na 4. cakri (srcanoj) i kroz tapkanje za duboko prihvatanje sebe, dobiceš sazeto i prakticno primenljivo znanje, koje ce ti omoguciti da dovedeš 4. cakru u balans i postaviš srecu kao svoj prioritet. 

Ako se raduješ da izgradiš dublji osecaj bliskosti i prihvatanja sebe, pridruži nam se na Full Moon radionici 23.05. – “Kako da stvarno prihvatiš sebe”.

 

U okviru ove radionice, možeš da ocekuješ:

  • ulazak u duboku meditaciju sa Aleksandrom

  • prakticne vežbe tapkanja sa Leom

  • aktivaciju i balans cetvrte cakre

  • uspostavljanje vece bliskosti sa sobom

 

Ne stižeš da prisustvuješ predavanju u realnom vremenu?

Na tvojoj online membership strani ceka te video snimak predavanja, kao i audio snimak tapkanja, meditacije i workbook koji ce ti omoguciti da u periodu od narednih mesec dana imaš pravu podršku u radu sa ovom energijom.

 

Sve pocinje da radi za tebe kada se spustiš u Srce.

 

Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dodatno informisati na 064.387.2224, 060.767.3192 ili na e-mail office@keplerunited.org

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više