Rektifikacija horoskopa – dopisni i online kurs

Da bismo mogli da koristimo natalnukartu sa što vecom tacnošcu predvidanja i tumacenja njene simbolike neophodno je da znamo tacno vreme rodenja. Postoji nekoliko tehnika rektifikacije koje nam daju mogucnost da do u minut odredimo vreme a time i pronademo tacan stepen Ascedenta natusa. Kurs rektifikacije pocinje 29.01.2015 sa pocetkom u 19h, i traje 3 nedelje.

Rektifikacija je tehnika odredivanja tacnog vremena rodenja natusa kada je vreme rodenja nesigurno ili potpuno nepoznato, i podrazumeva sposobnost, pre svega, odredivanja procene tacnih stepena uglova horoskopa.

Rektifikacija zahteva odlicno razumevanje astrološke simbolike u okviru natalnog horoskopa, kao i korišcenje razlicitih prognostickih tehnika cija kombinacija dovodi do istog zakljucka i potvrduje jedan te isti dogadaj – što je, zapravo, astrološki dokaz o tacnosti vremena rodenja.

Tacno vreme rodenja, tj. tacan stepen Asc je primarno bitan za prognosticke svrhe. Razlika od jednog stepena u Asc, na primer, nece bitno izmeniti psihološki profil osobe, ali je od velike važnosti u prognostici, za procenu vremena kada se osobi šta dešava.

Ukoliko ste zainteresovani da steknete veštinu rektifikacije i time nadogradite svoje astrološko znanje, možete nam se pridružiti u cetvrtak 29.01.2015 u 19h.

Ako, ipak, ne možete licno da prisustvujete imate mogucnost i dpisnog, online pohadanja kursa.

Više informacija možete dobiti na:

011/267 31 92

064/387 22 24

ili na email:

info@keplerunited.org 

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više