Astro Fest u Mikser House-u

U nedelju 17.maja od 12h do 22h u Mikser House-u ce biti organizovan Astro Fest na kome ce Kepler Institut imati prezentaciju programa studija i kurseva, kao i izdanja Astro.Lab-a. Na festivalu ce u 19h Tea Milankovic predstaviti i prisutnima približiti sistem astrološke terapije - AstroHealing.

Festival Love&Spirit, u saradnji sa Mikser House-om, organizuje prvi Astro Fest koji ce se održati 17. maja u Mikser House-u, Karadordeva 46. Ovom prilikom ce i naš Institut predstaviti svoj program kako obuke tako i astroloških i energetskih konsultacija.

 
Od 16h na štandu Sensa magazina Tea Milankovic ce prisutnima, u jednom interaktivnom razgovoru prakticno približiti principe Astro terapije, dok ce za sve zainteresovane ovaj sistem astrološkog isceljivanja biti prezentovan od 19h.
 
Na koji nacin teške aspekte možemo iskoristiti kao gorivo evolucije, i pretvoriti ih u super dobre? Da li smo determinisani našom natalnom kartom ili nam ona može služiti kao kljuc transformacije, i na koji nacin? Odgovori na ova pitanja jesu osnovica sistema AstroHealinga.
 
Dobrodošli!
 
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više