Planetarni životni ciklusi

Kurs o Planetarnim životnim ciklusima ce se održavati svake srede od 19h na našem Institutu, pocevši od 14. decembra. Ovaj jednomesecni kurs je posvecen izucavanju ciklusa vremena opisanog hodom transcedentnih planeta, kao i hronokratora, ali i onih pokazatelja našeg emotivnog casovnika – Mesecevih cvorova, Hirona i progresivnih planeta. Moguce je i online pohadanje.

Kurs o Planetarnim životnim ciklusima ce se održavati svake srede od 19h na našem Institutu, pocevši od 14. decembra. 
 
Ovaj kurs je posvecen izucavanju ciklusa vremena opisanog hodom transcedentnih planeta, kao i hronokratora, ali i onih pokazatelja našeg emotivnog casovnika – Mesecevih cvorova, Hirona i progresivnih planeta.
 
Buduci da se svi dogadaji u životu odvijaju u odredenim fazama, životni ciklusi u Astrologiji su veoma važna oblast, jer svi mi imamo neki svoj licni ciklus. Medutim, svi se takode nalazimo i u odredenom kolektivnom ciklusu, pa se neke stvari u životima ljudi ponavljaju i dogadaju u odredenom periodu. Ti periodi su definisani ciklusima planeta i to pre svega, ciklusima sporih, dalekih planeta.
 
Kada se kaže ciklus planete, misli se na jedan ritmicni hod koji ta planeta ima i u odnosu na to, svaki ciklus se sastoji od svog punog ciklusa, svog poluciklusa, svog cetvrt ciklusa i to su mu osnovni markeri u vremenu. Na ovom kursu ce se izucavati primarno ciklusi Saturna, Urana, Hirona i Mesecevih cvorova, zatim Jupiterov ciklus, kao i ciklusi progresivnih planeta.
 
Teme:
Ciklusi Saturna
Faze ciklusa jedne planete
Odnos Hronosa i Saturna
Horoskop Saturnovog povratka
Prvi Saturnov povratak
Ciklusi Urana
Odnos Saturna i Urana
Ciklusi Hirona
Aspekti Hirona
Ciklusi Mesecevih cvorova
Priroda potreba cvorova u odredenim znacima i kucama
Ciklusi ostalih planeta
Jupiterov povratak
Ciklusi progresivnih planeta
 
Kome je namenjen:
Svim pocetnicima u astrologiji
Onima koji imaju astrološko predznanje ali žele da unaprede sistem tumacenja odredenih životnih oblast ii ciklusa planeta
 
Nacin pohadanja:
Online ili redovan kurs u trajanju od 1 meseca možete pohadati na našem Institutu.
 
Cena: 80 EUR
 
Kontakt: 011. 267.31.92, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više