Budimo kreatori u spajanju Neba i Zemlje

Dragi prijatelji, pred nama je završetak jedne i pocetak naredne godine. Period kada se prisecamo iskustava i priželjkujemo nova. Podsetimo se da u ovim trenucima možemo biti zahvalni na svim darovima koje smo primili i koje dajemo, na svim momentima u kojima je naše srce bilo dodirnuto i u kojima smo mi dotakli necije srce. Zažmurite na trenutak i dozvolite da osetite duboku zahvalnost i radost, i tada se usudite – poželite najintimniju, najkreativniju, najslobodniju želju... jer – Univerzum sluša, zvezde stvaraju, a planete podržavaju. 

Dragi prijatelji,

Pred nama je završetak jedne i pocetak naredne godine. Period kada se prisecamo iskustava i priželjkujemo nova. Podsetimo se da u ovim trenucima možemo biti zahvalni na svim darovima koje smo primili i koje dajemo, na svim momentima u kojima je naše srce bilo dodirnuto i u kojima smo mi dotakli necije srce. Zažmurite na trenutak i dozvolite da osetite duboku zahvalnost i radost, i tada se usudite – poželite najintimniju, najkreativniju, najslobodniju želju… jer – Univerzum sluša, zvezde stvaraju, a planete podržavaju.

Osetite snagu srca, i snagu Meseca, i otvorite se da primite odgovor, i da odate zahvalnost. A zatim…

Osetite snagu Marsa i podršku planete Zemlje, kako bi sakupili svu energiju akcije koja pokrece ka ostvarenju. A zatim…

Osetite lakocu i radost Venere, koja stvara svetove i obilje. A zatim…

Osetite hrabrost i motivaciju Sunca koje nam obasjava Put i usmerava ka cilju. A zatim…

Osetite snagu srca, i balans u grudima jer kada je srce otvoreno tada znamo da primimo davajuci.  A zatim…

Osetite snagu tišine u kojoj je svaka rec ona koja stvara, i Merkura koji kao glasnik Bogova prenosi reci spajajuci Zemju i Nebo, Nebo i Zemlju. A zatim…

Osetite svoj put, i svoj cilj, i prepoznajte sebe baš tu gde jeste, jer Jupiter širi vidike i nudi smisao svemu. Jer na kraju…

Pocinjemo ispocetka, gde Gospodar Kruga i ciklusa, Saturn zna da nas sve poveže u jedinstvu. A odatle smo spremni da kao kosmicka grupa delujemo zajedno kroz kolektivne planete Urana, Neptuna i Plutona, zajedno transcendirajuci i bivajuci kanal za donošenje znanja Neba i stvaranje Lepote na Zemlji.

Zaokružite ovu godinu sa svom snagom zahvalnosti i mudrosti koju ste u njoj stekli.

Zapocnite novu sa jasnom namerom i radošcu stvaranja.

Želimo vam najlepšu, najradosniju i najkreativniju godinu.

S ljubavlju,

Tim Instituta Johannes Kepler

Ovom prilikom vas obaveštavamo i da cemo biti na kolektivnom odmoru u periodu od 28.12.2015. do 18.01.2016. godine

Podeli ovaj članak:

Povezani članci