Seminar Hermeticne Astrologije u ISTANBULU 28. februara

Aleksandar Imširagic ce održati jednodnevni seminar iz Hermeticne Astrologije u nedelju 28. februara u Istanbulu u organizaciji AstroArt škole astrologije.

Kroz ovu oblast student ulazi u tajna znanja astrologije, koja mu omogucavaju da otkrije tri kljucna momenta iz kojih se vidi novo i potpuno bice natusa.

Svrha svakog znanja je izražena u njegovoj CELINI, koja samim tim nosi sposobnost ISCELJIVANJA. Sve u izraženom svemiru sastoji se iz tri dela, te svaki astrolog treba poznavati tajnu tri kljucna momenta u životu natusa, cijim objedinjavanjem nastaje CELINA koja je sposobna da tok Sudbine dovede u svoju Svrhu, isceljujuci tako svaciji život. Da bi se ovo Znanje postiglo potrebno je „objeniti tri stanja Vode u Jedno“ – što cini osnovu Besmrtnosti. Ovo Znanje o celini Trojstva izraženo je na svaki nacin u simbolu Hermesa – ili Merkura, ciji je simbol sacinjen od tri elementa i cijim budenjem višeznacni i nestalni Hermes – postaje celoviti i Veliki Hermes Trismegistos.

U okviru hermeticke astrologije koriste se specificni horoskopi geocentrice i heliocentricne astrologije, što ima za cilj da prikaže sliku Velike Duše kojoj je natus provodnik, te tako oživi njegovu pravu Kosmicku Svrhu.

Više informacija o samom seminaru možete potražiti na sajtu organizatora.

 

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više