Energetska astrologija Neptuna

Za vikend 21. i 22. maja dr Lea Imširagic ce održati seminar Energetska astrologija Neptuna. Seminar ce biti organizovan u dve grupe (prva grupa u subotu, druga grupa u nedelju) od 16h. Dobrodošli su svi oni koji žele da rade na balansiranju Neptuna, kao i planeta koje su u aspektu sa njim.

Ovo je drugi transcendentni energetski centar koji upravlja citavim astralnim svemirom, a kontakt sa covekom uspostavlja preko velikih dubina i skrivenih kanala njegovog najdubljeg podsvesnog dela. On upravlja prostorom u kome se snovi pretvaraju u stvarnost jer se nalazi baš u onoj tacki u kojoj se inteligencija pretvara u materiju, ali i obrnuto – svet culne realnosti ovde se pretvara u cistu duhovnu pojavu. Neptunova cakra je energija koja s lakocom pokazuje da je sve iluzija, kao i da je svaki san stvarnost. Ovaj nivo energije u svakom coveku predstavlja ulaznicu za božansko prostranstvo, u kome je sve iluzija, osim cinjenice da je Istina uvek Lepota, kao i da je svaka Lepota uvek znak Istinitog. Stoga on živi u jedinstvu Venere i Jupitera, unutar Astralnog sveta, kao Raj koji postoji na suptilnim vibracijama. Oni koji šestu i drugu cakru mogu da žive kao jedno bice imaju Raj na Zemlji.
 
Teme:
Grupe Duša
Astralna realnost
Oživljavanje bica Urana, Neptuna i Plutona
Disbalans i balans Neptuna u natalnom horoskopu
Funkcija Neptunove cakre
Integracija Neptuna
Uran u odnosu sa 12, 2, 9 i 7
Fizicke, emotivne i mentalne manifestacije Neptuna
Energetske vežbe za Neptuna
Afirmacije za Neptuna
 
Kome je namenjen:
Onima koji imaju tešku poziciju natalnog ili tranzitnog Neptuna
Ako imate problem sa neprisutnošcu, osetljivošcu, vrtoglavicom
 
Nacin pohadanja:
 
Ovaj kurs je moguce pohadati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti, kao deo edukacije celog modula Energetska Astrologija ili kao zaseban, jednodnevni kurs.
 
Cena pojedinacnog seminara: 60 EUR
 
Cena desetomesecnog programa edukacije: 500 EUR (moguce je placanje u deset mesecnih rata)
 
Kontakt: 011. 267.31.92, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org
 
Više o Energetskoj Astrologiji možete procitati ovde
Podeli ovaj članak:

Povezani članci