Rektifikacija natalnog horoskopa, LJUBLJANA, 11. i 12. novembar

Tokom petka i subote 11. i 12. novembra Aleksandar ce u Ljubljani održati dvodnevni seminar o metodama rektifikacije natalnog horoskopa (tacnog odredivanja vremena rodenja), što je veština koja je znacajna za svakog profesionalnog astrologa.

Rektifikacija je tehnika odredivanja tacnog vremena rodenja natusa kada je vreme rodenja nesigurno ili potpuno nepoznato, i podrazumeva sposobnost, pre svega, odredivanja procene tacnih stepena uglova horoskopa.

Rektifikacija zahteva odlicno razumevanje astrološke simbolike u okviru natalnog horoskopa, kao i korišcenje razlicitih prognostickih tehnika cija kombinacija dovodi do istog zakljucka i potvrduje jedan te isti dogadaj – što je, zapravo, astrološki dokaz o tacnosti vremena rodenja.

Tacno vreme rodenja, tj. tacan stepen Asc je primarno bitan za prognosticke svrhe. Razlika od jednog stepena u Asc, na primer, nece bitno izmeniti psihološki profil osobe, ali je od velike važnosti u prognostici, za procenu vremena kada se osobi šta dešava.

Teme:

  • Mala rektifikacija
  • Velika i srednja rektifikacija
  • Primarni model rektifikacije
  • Trutina Hermetis

Kome je namenjen:

  • Onima koji imaju predznanje prognosticke astrologije
  • Onima koji imaju astrološko predznanje ali žele da izracunaju tacno vreme svog rodenja, kao i da usvoje sistem izracunavanja tacnog vremena rodenja klijenta

Kontakt i prijave za seminar: Lenka Stanic, 041.730.597 ili info@keplerunited.org

Podeli ovaj članak:

Povezani članci