Kurs iz Karmicke astrologije

Ako je svrha, tj. cilj natalne astrologije da objasni šta je ono što se dogada u životu, a prediktivne da kaže kada ce se to desiti, onda je cilj karmicke astrologije da objasni zašto se to dešava. Ovaj dvomesecni kurs pocinje u petak, 15.09. od 19h, a moguce je i online prisustvo.

Karmicka astrologija je veoma važna grana astrologije koja je pre svega metafizicka. Ako je svrha, tj. cilj natalne astrologije da objasni šta je ono što se dogada u životu, a prediktivne da kaže kada ce se to desiti, onda je cilj karmicke astrologije da objasni zašto se to dešava. Karmicka astrologija ima poseban, širi i ujedno dublji pogled na život, ponire u uzroke koji su cesto skriveni. Sa karmickom astrologijom saznajemo možda najvažnije stvari u životu.
 
Na ovom dvomesecnom kursu ce se obradivati sledece teme:
Tocak života i tok vremena
Opšti model karme
Faktori koji opisuju prethodnu inkarnaciju
Pretprošli i naredni život
Specijalni horoskopi i lanac inkarnacija
Horoskop smrti
Tehnike datiranja u karmickoj astrologiji
Stvaranje karme
Prevazilaženje karme
 
Nacin pohadanja:
Online ili redovan kurs u trajanju od 2 meseca možete pohadati na našem Institutu.
Cena: 150 EUR
Kontakt: 011. 267.31.92, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više