Javno predavanje: Postanite Astrolog ili Astroterapeut

Ako ste zainteresovani da saznate nešto više o principima profesionalne astrologije, i nacinu edukacije kod nas, ako vas interesuje kako se od teškog aspekta može napraviti super dobar, a od problema - mogucnost, pozivamo vas na otvoreno predavanje koje ce se održati u nedelju, 18. septembra u 17h u prostorijama Kepler Instituta na Novom Beogradu. Za rezervaciju mesta pogledajete u opširnijem tekstu.

Uvodno predavanje za Astrološku i Astroterapeutsku edukaciju održace se u nedelju, 18. septembra u 17h u prostorijama Kepler Instituta na Novom Beogradu.

Astrološko obrazovanje

Astrološko školovanje na Kepler Institutu omogucava sistematsko sticanje astrološkog znanja i veštine kroz posebnu metodologiju ucenja, preko živopisnih predavanja, prakticnih primera i mnogobrojnih vežbi i zadataka kojima se znanje i veština spajaju u jedno.
 
Potpuni opseg astroloških studija na Kepler Institutu definisan je u okviru jedinstvenog trogodišnjeg programa, kao i cetvrte – postdiplomske godine. Pored ovoga, na Kepler Institutu je moguce pohadati i zasebne kurseve u trajanju od jednog do tri meseca.
 
Predavaci na Kepler Institutu su renomirani domaci i svetski astrolozi, koji svoja predavanja drže na Kepler Institutu, kao i na brojnim svetskim astrološkim konferencijama.

Astrološko isceljivanje

AstroHealing – ili astrološko isceljivanje, kao posebna grana astrologije, za svoj cilj ima balansiranje i isceljenje izazovnih planetarnih uticaja, koji se mogu dijagnostikovati putem klasicne astrološke prakse, ali se dijagnostikovanjem problema (u odredenom periodu ili na nivou citavog života) sam problem ne može isceliti. Tako AstroHealing predstavlja poseban astrološki pristup isceljivanju izazovnih astroloških uticaja, i to dovodenjem planetarnih energija u balans.
 
Kada sagledamo natalnu kartu na ovaj novi nacin – kao energetsku mapu gde je svaka planeta povezana sa jednim energetskim centom (cakrom) – dobijamo potpuno novu percepciju u kojoj je svaki izazovni aspekt zapravo samo disbalans izmedu dva energetska centra, ciju je vibraciju sada potrebno dovesti u balans.
 
 
Predavanje je besplatno, ali je obavezna prethodna najava zbog rezervacije mesta.
 
Telefoni za informacije i prijave: 011.267.3192 ili 064.387.222.4 (od 12 do 19h) ili putem adrese info@keplerunited.org (sa imenom i priloženim brojem telefona)
 
Podeli ovaj članak:

Povezani članci