NOVI TERMIN za javno predavanje: Tehnologija svesti – polje svih mogucnosti

Najnovija knjiga Aleksandra Imširagica "Tehnologija Svesti - polje svih mogucnosti" povod je predavanju na ovu temu koje ce on održati u cetvrtak, 21.09. s pocetkom u 19:30 u sali hotela Falkensteiner na Novom Beogradu.

 
 Iako je prvobitno bilo planirano da se ovo predavanje održi u nedelju, 17.09. – ono je pomereno za cetvrtak 21.09. u isto vreme (19:30) usled blokiranosti saobracaja u tom periodu zbog maratona koji se tada održava na Novom Beogradu.
 
Stanje svesti samo po sebi predstavlja kljucno polje preko koga se prelama sva sudbina koja nam je kao genetska navika dodeljena i zapisana u natalnoj karti. Izmena u polju svesti dovodi do izmene svih navika u našem dogadaju, kao i same sudbine pojedinca.
 
Na predavanju ce biti predstavljen i program edukacije “Tehnologije Svesti”, kao posebnog modula Energetske Psihologije, u okviru koga polaznik stuce prakticne veštine za razvoj energije i inteligencije svakog energetskog centra kroz aktivnosti u svakodnevnom životu.
 
U samoj knjizi “Tehnologija Svesti – polje svih mogucnosti” za svaku planetu natalnog horoskopa dati su posebni modeli aktiviranja, budenja i oživljavanja njenog polja svesti. Takode, knjiga se na mnoge nacine bavi i mehanizmima prevazilaženja karme za svaku planetu, kao i pronalaženjem licne svrhe ili misije.
 
Datum održavanja predavanja: cetvrtak, 21. septembar u 19:30
Lokacija: Hotel Falkeinsteiner, Bulevar Mihajla Pupina 10k, Novi Beograd
 
Kotizacija za predavanje je 500 din.
 
Svi koji uplate do 19. septembra imace 20% popusta za knjigu “Tehnologija Svesti – polje svih mogucnosti ” koju ce moci da kupe na predavanju.
 
Svi zainteresovani za predavanje trebaju se prijaviti unapred radi rezervacije mesta na info@keplerunited.org ili 011.267.3192 i 064.387.2224
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više