Kurs Tehnologije Svesti

Tehnologija Svesti predstavlja sistem aktiviranja, budenja i oživljavanja svakog energetskog centra, odnosno cakre. Tokom ovog kursa praktikovacemo odredene vežbe koje ce nam omoguciti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, licnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega, prema sebi. Ovaj kurs traje 10 meseci, a prva radinica ce biti održana u subotu, 23. 09. u 12h.

Tehnologija Svesti predstavlja sistem aktiviranja, budenja i oživljavanja svakog energetskog centra, odnosno cakre. Tokom ovog kursa praktikovacemo odredene vežbe koje ce nam omoguciti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, licnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega, prema sebi.
 
Program ima zadatak da isprati energetske vežbe tako da se formira celina u svemu što je potrebno uraditi na jednom energetskom centru. Rad podrazumeva odredenu vrstu treninga koji omogucava razvoj veštine kako bismo tehnike Energetske Psihologije mogli primeniti kao sistem isceljivanja i dostizanja balansa, kako licnog, tako i onog koji je potreban ljudima sa kojima radimo.
 
Mesecev energetski centar je središnji i spaja donje cakre sa gornjim,  stvarajuci balans energetskog sistema. Sam Mesec koji kruži oko planete Zemlje održava balans u svim tecnostima na planeti, a tako deluje i na naše emocije. Tehnologija Svesti ce nam prvo kroz teoriju, a zatim i praksu ukazati na nacine kako svesno i u punom potencijalu možemo živeti sve aspekte našeg Meseca.
 
Kome je namenjen:
  • Ako osecate tugu, prazninu i nepotpunost, najverovatnije se radi o disbalansu Mesecevog centra
  • Ukoliko nosite emotivnu povredu, ili ste podigli emotivne zidove
  • Imate problem da prihvatite sebe i svoje okruženje
 
Nacin pohadanja:
Ovaj kurs je moguce pohadati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
Cena: 50 EUR
Kontakt: 011. 267.31.92, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više