Najbolja trgovina ove nedelje je bila sa berzanskim akcijama. Za June S&P E-Mini ugovor, u nedeljnom izveštaju je rečeno: “Agresivni prodavci su na gubitku koji se zasniva na kako ESM tako i DJIA koji su ostvarile nove uspone ove nedelje. Možete pokriti 2075-2080 I ići dalje sa ovim gubicima pri zatvaranju ispod 2060-2070, u zavisnosti od dozvoljenog rizika.”

Berza je bila u padu sve do ranih sati u četvrtak prošle nedelje, a zatim se preokrenula, sa najnaprednijim momentom koji se odigrao nakon izveštaja Odeljenja za zapošljavanje u petak, u kom je izjavljeno da je otvoreno novih 223 000 novih radnih mesta u SAD. Ovo je bilo harmoniji sa prošlonedeljnim komentarima: „Postoji još jedan indikator koji je u vezi sa oštrim padom cena akcija krajem prošle nedelje. Tranzitini Mars je bio, i još uvek je u konjikciji sa NYSE natalnim Suncem i Merkurom u kvadratu sa Plutonom, tranzit koji ima veoma jak istorijski odnos sa oštrim padom na DJIA. Može se završiti bilo kada u periodu između 30.04 i 06.05, što je period u kom je ovaj aspekt najjači.“ Bingo!

Najbolja trgovina ove nedelje je bila sa berzanskim akcijama. Za June S&P E-Mini ugovor, u nedeljnom izveštaju je rečeno: “Agresivni prodavci su na gubitku koji se zasniva na kako ESM tako i DJIA koji su ostvarile nove uspone ove nedelje. Možete pokriti 2075-2080 I ići dalje sa ovim gubicima pri zatvaranju ispod 2060-2070, u zavisnosti od dozvoljenog rizika.” Ovo je radilo veoma dobro kako je pad nedelje bio na 2057 ali nikada nije zatvoren ispod 2074, te su prodavci napravili veliki profit na skraćenju i u dobitku su sa odličnim otvorenim profitom, jer je zatvaranje bilo na 2108.50

Naša pažnja će se sada fokusirati na period od 15.maja do 15.juna, kao posledica važnog geokosmičkog dešavanja počevši od opozicije Marsa i Saturna 15.maja. Ovo je potpis koji se odnosi na borbene i ratnom tenzijom, i verovatno će se nastaviti sve do kraja, kada se Mars i Saturn nađu u konjukciji.

Više ćemo govoriti o ovome sledeće nedelje, nakon povratka iz Španije, sa finansijske konferencije.

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

03.-09. X 2011

Mlad Mesec u Vagi prošle nedelje uticao je da se osećate kao na steroidima. Vaga bi trebalo da bude znak ravnoteže, kao što govori i sam njen simbol – terazije. Boginja pravde u ruci drži terazije i pokušava da pronađe optimalnu ravnotežu.

Saznaj više

06.-12. II 2012

Ove nedelje možemo dobiti i dozu realnosti. Saturn, planeta surove stvarnosti, kreće retrogradno u utorak, 7. februara, na 29° Vage. Ovaj kosmički događaj se nekoliko puta u protekloj deceniji poklapao sa važnim vrhovima cena akcija, i verovatno će to biti slučaj i ovaj put. Istorijski, njegov vremenski orbis je do 11 dana, ali u većini slučajeva, ako dođe do preokreta – to je u roku od samo 4 berzanska dana.

Saznaj više

11.-17. VI 2012

Kako berze reaguju kada je Jupiter u Blizancima, u znaku u kome se smatra da je Jupiter loš? Cene naglo rastu, zatim naglo padaju, zatim ponovo veoma naglo rastu – ili obrnuto – u kratkim intervalima nade, očaja, i ponovo nade, a ako ima sreće – i odlučnosti. Ako nema sreće, onda se javlja frustracija i opreznost dok se toliko vrtimo u krug.

Saznaj više