Astrologija uporednih i zajednickih horoskopa

Astrologija odnosa je jedna od osnovnih astroloških oblasti. U okviru ovog kursa razraduju se i prediktivne metode u astrologiji odnosa. Ovaj kurs traje dva meseca i pocinje 29. januara u 19h. Kurs ce voditi Aleksandar i Lea Imširagic, a moguce je pohadanje i u online varijanti.

Ova oblast astrologije se bavi proucavanjem odnosa dve ili više osoba, na osnovu odnosa njihovih natalnih karti. Koristeci sinastricke tehnike, kompozitne horoskope i horoskope odnosa u Astrologiji odnosa, polaznik uci kako da proceni ulogu jedne osobe u životu druge, kao i stepen njihove kompatibilnosti na mentalnom, emotivnom ili seksualnom nivou.
 
U okviru ovog kursa razraduju se i prediktivne metode u astrologiji odnosa, koje se primenjuju kako na sinastricke, tako i na horoskope odnosa, sa ciljem da otkriju kada ce neki odnos zapoceti, kao i kada nastupaju eventualni krizni momenti u odnosu.
 
  • Kurs je moguce pohadati i u online varijanti.
  • Cena ovog dvomesecnog kursa iznosi 150 eur.
  • Više informacija možete dobiti na 011/267 31 92, 064/387 22 24 ili putem mail-a info@keplerunited.org
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više