Otkrijte svog Duhovnog Životinjskog Vodica Poruke

Tokom vikenda 25. i 26. novembra, Aleksandar Imširagic ce u Ljubljani odžati dvodnevni seminar iz programa Duhovnih Životinjskih Vodica sa posebnim osvrtom na temu otkrivanja unutrašenjeg Vodica Poruke.

Specifican karakter divljih životinja, njihove instinktivne reakcije i potrebe, kao i nacin života mogu nas nauciti osnovnim mehanizmima u odnosu na koje se i naš licni potencijal može izraziti. Seminar Duhovni Životinjski Vodici omogucava upoznavanje sa 100 primarnih karaktera životinjskog carstva. Naime, svaka cakra (planeta) ima svoju vezu sa ostalih 10 cakri (planeta), što ukupno cini 100 (10 x 10) vodica.
 
Cilj rada sa Duhovnim Životinjskim Vodicima je da nam pomognu da pronademo naš jedinstveni kod na planeti Zemlji. Ulazeci u ovu novu oblast rada, ulazimo u veliko polje  veoma posebne energije i zapocinjemo otkrivanje naše sopstvene adrese, koja nas vrlo specificno odreduje na ovoj planeti. Upravo nas ta adresa povezuje sa samim srcem planete Zemlje i tek sa ovim pronalaskom pocinje njena  aktivacija, kada naša snaga i energija dolaze do svog punog izražaja. Povezivanjem sa planetom Zemljom ujedno se povezujemo i sa Kosmosom, a ovaj rad sa duhovnim životinjskim vodicima nam u svojoj krajnjoj liniji nosi mogucnost razvoja same Kosmicke Svesti.
 
Predavanja su jednom nedeljno u trajanju od 3 sata. Polaznici dobijaju materijal (životinjske esencije, meditacije, transkirpte) i vežbe kako bi iskustveno prošli kroz svaki metod rada.
 
Kome je namenjen:
  • Svima koji žele da otkriju i žive svoju punu energiju i svrhu.
  • Upoznaju osnovne karakterne osobine kao arhetipske principe od kojih smo sacinjeni.
  • Nauce vodenu meditaciju uz pomoc koje osvetljavamo naše unutrašnje, podsvesne obrasce.
  • Otkriju svog duhovnog životnog vodica, vodica karme, vodica senke i vodica darme.
  • Nauce posebne rituale za balansiranje planetarnih aspekata, a samim tim i karaktera.
 
Nacin pohadanja:
  • Ovaj kurs je moguce pohadati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
  • Kontakt organizatora u Ljubljani: 041.730.597 (Lenka Stanic) ili info@keplerunited.org
  • Više o programu Duhovni Životinjski Vodici možete videti ovde.
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više