New Moon Project – Savršeni odnosi

Nova New Moon Project radionica ce se održati u utorak, 15. maj, gde cemo docekati zajedno Mlad Mesec u hotelu Tulip Inn od 20h do 21:30h. Tema ovog mladog Meseca je – Savršeni odnosi. Ovde cemo uciti kako da kroz naš energetski sistem, naše cakre i meridijane iscelimo unutrašnje konflikte i traume koje su dovele do stvaranja unutrašnjih konflikta u nama i kreiranja izazovnih odnosa oko nas. Moguce je i online prisustvo.

Ovde cemo uciti kako da kroz naš energetski sistem, naše cakre i meridijane iscelimo unutrašnje konflikte i traume koje su dovele do stvaranja unutrašnjih konflikta u nama i kreiranja izazovnih odnosa oko nas. Ove traume su na neki nacin zatvorile i zarobile naše prirodno i spontano izražavanje emocija. Ovaj mlad Mesec se dešava na 24. stepenu Bika na fiksnoj zvezdi Algol (mesto gde se spajaju um i telo). Iako je ova fiksna zvezda jedna od najopasnijih možemo razumeti da je njen izazov da živimo tu energiju punu razdora i straha ili da ostvarimo udoban odnos izmedu sopstvenog Uma i tela, tada možemo stvarati divne, udobne, savršene odnose, kaže Venera iz Bika.

I upravo istog dana posle 84 godine ulazi Uran u znak Bika. WOW!!!

Zaista je vreme da skocimo u NOVO! Da se oslobodimo bola iz grla gde skupljamo neiskazane emocije i da prestnemo da budemo zatocenici sopstvene odluke da ono što volimo moramo da posedujemo. Šta bi se desilo ako bi mogli da volimo malo humanije, malo slobodnije i da u tome uživamo? Zar nije divno ako volimo cvet da ga pustimo da uživa u Suncu, umesto u našoj vazi?

Šta ako bi prestali potpuno da verujemo u sopstvenu nedovoljnost i osetili da se samovrednovanje uvecava što više osecamo svoje potrebe i znamo kako da ih udobno ispunimo. Upravo Merkur na 3. stepenu Bika poziva da aktiviramo inteligenciju kroz svoj emotivni GPS.

Konacno savršeni odnosi nastaju kada se uskladimo sa sobom i osetimo zadovoljstvo osvešcenih i ispunjenih emotivnih potreba.

Posebno je povratiti ono prirodno zadovoljstvo, jer ne moramo da obezvredimo ono na cemu trenutno radimo, jer vec razmišljamo o sledecoj stvari i postignucu. Možemo da uživamo u onome što sada radimo. O da, to je pocetak dovoljnosti i pocetak uživanja u svojoj vrednosti, lepoti, radosti i svojim savršenim odnosima.

New Moon Project zapravo podrazumeva trenutak kada su u prirodnom ritmu Sunce i Mesec spojeni. Oni su u ovom trenutku spojeni i sa Zemljom. Znaci imamo u ovom trenutku poravnanje – Sunce, Mesec i Zemlja u jednoj ravni. I to je vrlo jak, snažan trenutak. On može da napravi važne promene u životu svake osobe. On od nas zaista traži da budemo prisutni i povezani sa svojim telom. Ako povežemo tri stvari zajedno, onda smo potpuno u skladu sa eklipsom, sa potrebom vremena, sa tim jakim trenucima. Tri stvari zajedno su svakako naša pažnja, naša budnost i osecaj toga u telu dok delujemo, dok radimo. Odnosno, kada imamo tri stvari spojene – misli, osecanja i telo.

I u svakom mladom Mesecu imamo priliku da zapocnemo nešto – svaka tema jednog mladog Meseca ima svoju poruku. Nije svaki Mesec isti. On ima odredenu temu prirodnog ciklusa koji mi aktiviramo u svom životu.

Ideja o New Moon Project-u je sazrela prošle godine, medutim ova 2018. godina  je ona koja to hoce da aktivira i pokrene taj energetski tok. Jer baš ove godine Uran ulazi u znak Bika nakon 84 godine, omogucavajuci nam da aktiviramo Svest kroz spajanje suprotnosti, kroz spajanje uma i tela radom na našim meridijanima. Rad na našim meridijanima nam omogucava da promenimo svoje uobicajene tokove razmišaljanja, uverenja i reakcije. I da uspostavimo na novi nacin vezu izmedu uma i tela, stoga ovaj rad je veoma važan za aktiviranje svesti.

Upravo za ovaj Mlad Mesec 15. maja, u znaku Bika, imamo istovremeno i ulazak Urana u znak Bika. Kakva savršena prilika da spojimo oca (Sunce) i majku (Mesec) u sebi i tako iscelimo svoje unutrašnje konflikte. Ovaj mlad Mesec je poziv da naucimo da delujemo iz tog spojenog stanja, cime postajemo stvarniji, i tako pocinjemo da kreiramo savršene odnose.

 

  • Prijave za uživo prisustvo za New Moon Project – Savršeni odnosi se možete prijaviti svaki radni dan izmedu 12h i 18h na 011/267.31.92, 064.387.222.4 ili na email office@keplerunited.org
  • Kotizacija: 1.500rsd
  • Prijave za online prisustvo na radionici New Moon Project – Savršeni odnosi možete se prijaviti svaki radni dan izmedu 12h i 18h na 011/267.31.92, 064.387.222.4 ili na email office@keplerunited.org
  • Kotizacija: 20eur

 

 

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više