Predavanje ’’Dekodiranje mape Duše, natalna i karmicka astrologija’’

Ovo predavanje ce vam pokazati na potpuno nov nacin (bilo da ste pocetnik ili iskusan astrolog) kako možete koristiti svoj natalni horoskop koji predstavlja mapu naše Duše. Jednom kada ovladamo astrološkim jezikom i simbolikom, spremni smo da predemo na nove, dublje nivoe, koji daju odgovor na pitanje zašto smo ovde, što je domen karmicke astrologije - oblasti koju ce Aleksandar poducavati u svom novom programu edukacije u toku narednih godinu dana. Predavanje ce se održati u sredu, 12.09. od 19h u hotelu Tulip Inn na Novom Beogradu.

Predavanje ’’Dekodiranje mape Duše, natalna i karmicka astrologija’’, sreda, 12. septembar u 19h, hotel Tulip Inn na Novom Beogradu

Predavac: Aleksandar Imširagic

 

Ovo predavanje ce vam pokazati na potpuno nov nacin (bilo da ste pocetnik ili iskusan astrolog) kako možete koristiti svoj natalni horoskop koji predstavlja mapu naše Duše. Jednom kada ovladamo astrološkim jezikom i simbolikom, spremni smo da predemo na nove, dublje nivoe, koji daju odgovor na pitanje zašto smo ovde, što je domen karmicke astrologije – oblasti koju ce Aleksandar poducavati u svom novom programu edukacije u toku narednih godinu dana.

Natalna astrologija predstavlja pocetak samospoznaje. Ona daje odgovore na pitanja ko smo, kuda idemo, na koji nacin možemo da aktiviramo sve naše potencijale kako bi postali najbolja verzija sebe. Ona nam govori o izazovima koje srecemo na putu ka samospoznaji, ali isto tako daje rešenja kako da prevazidemo svaku prepreku. Natalna astrologija nas oslobada od inercije, neminovnosti – odnosno od onoga što sudbinom zovemo. Ona je posebna grana astologije kako predstavlja polaznu tacku. Pri susretu sa natalnom astrologijom, otvaraju nam se vrata poptuno novog Univerzuma kako pocinjemo da posmatramo stvari unutrašnjim vidom. Sam horoskop postaje krug koji nas vodi u središte naše Duše. Kroz mapu naše Duše mi možemo posmatrati sebe kroz tri života. 

O nacinu na koji spajamo tri inkarnacije, svoja tri dela koja predstavljaju jednu celinu, govori karmicka astrologija. Iz života u život, mi se suocavamo sa odredenim izazovima za koje je potrebna svest da bi ih razumeli i prevazišli. Svaka nekadašnja akcija, u ovom životu predstavlja reakciju na odredene ljude, okolnosti i poimanje stvarnosti. Ukoliko kroz inkarnacije nosimo odredena uverenja, ona direktno uticu na formiranje sadašnjosti. Iako nam se cini da je vreme linearno i da se krecemo od prošlosti ka buducnosti, to je samo privid koji nas odvaja od naše stvarnosti. Ako razumemo da je vreme kružno i da su se svi dogadaji vec odigrali, a mi ih sad samo svesno proživljavamo, aktiviramo našu svrhu i smisao biti. Karmicka astrologija predstavlja nevidljivu nit koja spaja delove naše Duše i integriše ih u jednu celinu. Ona nam omogucava da se posmatramo iznutra.

Ovo leto je obeležilo cak tri eklipse, dve solarne i jedna lunarna i na jednom nivou one predstavljaju tranziciju izmedu naših stvarnosti. U natalnoj astrologiji, smrt je predstavljena 8. kucom, ali moramo razumeti da je smrt samo prelazno stanje, prolazak kroz tunel koji nas vodi do novog života. Tri vode, odnosno tri kuce koje govore o ovim prelaznim stanjima su 4, 8. i 12. kuca. Kada uspemo da njih integrišemo, mi postajemo automatski integrisani i samim tim apsolutni kreatori. Znanje o prirodi ovih delova nam omogucava natalna astrologija, dok nas karmicka uci kako da spojimo tri života koja su kljuc za aktiviranje naše svrhe. 

  • Cena predavanja: 500 RSD za uživo prisustvovanje i 10 evra za online.
  • Broj mesta za predavanje je ogranicen, pa vas molimo vas da se prijavite na vreme office@keplerunited.org ili na 011.267.3192, 064.387.2224 svakim radnim danom od 12h do 18h.

 

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više