Kurs: Astrologija odnosa

Astrologija odnosa je jedna od osnovnih astroloških oblasti. U okviru ovog kursa razraduju se i prediktivne metode u astrologiji odnosa. Ovaj kurs traje od 24. aprila do 29. maja i održavace se svakog utorka od 19h u online varijanti.

Izucavanje oblasti astrologije koja se bavi proucavanjem odnosa dve ili više osoba na osnovu odnosa njihovih natalnih karti. Koristeci sinastricke tehnike, kompozitne horoskope i horoskope odnosa u Astrologiji odnosa, polaznik postaje osposobljen da proceni ulogu jedne osobe u životu druge, kao i stepen njihove kompatibilnosti na mentalnom, emotivnom ili seksualnom nivou.

U okviru ovog kursa razraduju se i prediktivne metode u astrologiji odnosa, koje se primenjuju kako na sinastricke, tako i na horoskope odnosa, primenom kojih se stice znanje o tada kada ce neki odnos zapoceti, kao i kada nastupaju eventualni krizni momenti u odnosu.

  • Online kurs sa video linkovima i svim dodatnim pisanim i audio materijalima ili redovan kurs (direktnim prisustvom) u trajanju od 6 nedelja možete pohadati na našem Institutu.
  • Cena ovog kursa iznosi 210 eur.
  • Kontakt: 011.267.0711, 060.767.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više