Kurs: Planetarni Cvorovi u Karmickoj Astrologiji

U sredu 6. marta pocinje kurs "Planetarni Cvorovi u Karmickoj Astrologiji" na Kepler Institutu. Posmatrajuci planetarne cvorove, mi zapravo posmatramo evoluciju svesti odredene planete. Planetarni cvorovi predstavljaju ravni postojanja koje vibriraju u prošlosti i buducnosti jedne planete, u zavisnosti od toga da li se radi o Južnom ili Severnom Cvoru posmatrane planete. Ovaj kurs je moguce pohadati u online varijanti.

U procesu integracije jedne Duše, mnogo je znacajno da osoba može da doživi povezanost izmedu svojih uloga koje ima u sadašnjosti, prošlosti i buducnosti. 

Cvorovi predstavljaju talasnu formu koju svako od nas ima – oni su, zapravo, mesta presecanja orbite dva tela. Na isti nacin planetarni cvorovi predstavljaju mesta gde se putanja ili orbita date planete preseca sa Zemljinom putanjom, odnosno sa ekliptikom. Zbog toga svi cvorovi uvek predstavljaju mesta gde se talasne forme jedne planete ukrštaju sa talasnom formom postojanja druge planete. Svi cvorovi nam otvaraju vrata ka drugim dimenzijama postojanja unutar kojih su zabeležena secanja datih planeta na njihovu prošlost i buducnost.

Posmatrajuci planetarne cvorove, mi zapravo posmatramo evoluciju svesti odredene planete. Planetarni cvorovi predstavljaju ravni postojanja koje vibriraju u prošlosti i buducnosti jedne planete, u zavisnosti od toga da li se radi o Južnom ili Severnom Cvoru posmatrane planete. 

Svaka planeta je jedan sistem koji nosi energiju i inteligenciju – energiju dobijamo preko Južnog cvora, a inteligenciju preko Severnog cvora. Cvorovi ukazuju na stepen evolucije jedne planete koja teži da postigne svoju integraciju u vremenu. Tek kada je jedna planeta integrisana u vremenu, ona omogucava natusu da postigne više stanje svesti i predstavlja kanal za njegovo Više, odnosno Heliocentricno Ja. Da bismo mogli da živimo jedno više stanje svesti, potrebna nam je integracija cvorova. 

Teme kursa:

  • Planetarni cvorovi
  • Strune izmedu inkarnacija
  • Vibracije Prošlog života
  • Vibracije Buduceg života

Kome je namenjen:

  • Svima koji su zainteresovani za produbljivanje astrološkog znanja i specijalizaciju iz oblasti karmicke astrologije.
  • Poželjno je osnovno astrološko obrazovanje (poznavanje osnova natalne astrologije).

Nacin pohadanja:

  • Online kurs sa video linkovima i svim dodatnim pisanim i audio materijalima ili redovan kurs (direktnim prisustvom) u trajanju od mesec dana možete pohadati na našem Institutu.
  • Cena: 140 EUR
  • Kontakt: 011.267.0711, 060.767.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više