Kurs: Eklipse u Karmickoj Astrologiji

U sredu, 3. aprila pocinje online kurs „Eklipe u Karmickoj Astrologiji“ u okviru Johannes Kepler Instituta. Kada hocemo da razumemo tokove svih života koje bi trebalo da integrišemo, mi uvek kažemo da sve ono što nam dolazi preko poruka eklipsi, je neka važna prica koja živi u odredenom prošlom ili buducem životu, jer naša Duša je mnogo veca od jednog života. Eklipse uvek govore o prošlom ili buducem životu koji se integrišu u sadašnjosti.

Kada hocemo da razumemo tokove svih života koje bi trebalo da integrišemo, mi uvek kažemo da sve ono što nam dolazi preko poruka eklipsi, je neka važna prica koja živi u odredenom prošlom ili buducem životu, jer naša Duša je mnogo veca od jednog života. Eklipse uvek govore o prošlom ili buducem životu koji se integrišu u sadašnjosti. 

To znaci da svaka osoba, neovisno od toga u kom je stupnju evolucije njena Duša, ima integraciju koja ide i u prošlosti i u buducnosti. Svako od nas takode postoji u razlicitim formama i razlicitim vremenima. Pozicija prve prenatalne eklipse uvek predstavlja Seme Duše, a mesto gde se ona nalazi, predstavlja mesto odakle mi pocinjemo da integrišemo tri kljucna života u datom ciklusu inkarnacija.

Eklipse nose secanja na kljucne živote koje je potrebno povezati i tako postici Karmicki Integraciju. To podrazumeva da su najpre jedan prethodni i jedan buduci život medusobno povezani i da saraduju, kako bi se ostvarila Karmicka Integracija, a preko nje i Precnik Svesti kojim osoba nosi svoje Više Ja. Integracija ova dva kljucna života pomaže aktiviranju Sadašnje Inkarnacije. Neke Duše nose Seme odgovarajuceg života u prošlosti, a neke u buducnosti, ali oni uvek saraduju, baš kao što je plod uvek cilj svakog semena, ili kao što Mlad Mesec uvek svoju manifestaciju nalazi u Punom Mesecu.

Teme kursa:

  • Prenatalne eklipse
  • Spirale života
  • Priroda bica eklipse
  • Seme Duše

Kome je namenjen:

  • Svima koji su zainteresovani za produbljivanje astrološkog znanja i specijalizaciju iz oblasti karmicke astrologije.
  • Svima koji žele da nauce na koji nacin nas eklipse vode do integracije
  • Poželjno je osnovno astrološko obrazovanje (poznavanje osnova natalne astrologije).

Nacin pohadanja:

  • Online kurs sa video linkovima i svim dodatnim pisanim i audio materijalima ili redovan kurs (direktnim prisustvom) u trajanju od mesec dana možete pohadati na našem Institutu.
  • Cena: 140 EUR
  • Kontakt: 011.267.0711, 060.767.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više