Kurs: Fiksne Zvezde u Karmickoj Astrologiji

Razumevanje naših daljih prošlih ili buducih inkarnacija je isto kao i razumevanje aktivnosti u okviru kalendara dogadaja u jednom periodu. Sve to predstavlja jedan Veliki Kalendar Duše, u kojima mnogi životi medusobno saraduju, slicno kao što su dani medusobno povezani u jednom životu natusa. U utorak, 25. aprila od 19h na Kepler Institutu pocinje cetvoronedeljni kurs iz oblasti Fiksnih Zvezda u Karmickoj Astrologiji. Ovaj kurs je moguce pohadati online.

Zvezdano Nebo predstavlja ogroman okean secanja kako daleke prošlosti, tako i daleke buducnosti, u kome Duše svih ljudi borave. Naime, koliko god je tacno da zvezdano nebo samo po sebi opisuje prošlost ukazujuci na pozicije zvezda koje su tu bile pre više stotina, hiljada, pa cak i miliona godina – jer su upravo toliko svetlosnih godina udaljene od nas – isto tako svetlost koju mi odašiljemo ka njima ce do njih stici za isti taj period vremena u nekoj buducnosti. Stoga možemo reci da zvezde povezuju našu Dušu sa prošlim, ali i sa buducim životima. 

Ipak, ono što je za ova secanja tipicno je da ona veoma lako mogu biti secanja iz davnih prošlih, odnosno dalekih buducih inkarnacija, koja u ovom okeanu Duša sva zajedno borave. Razumevanje naših daljih prošlih ili buducih inkarnacija je isto kao i razumevanje aktivnosti u okviru kalendara dogadaja u jednom periodu. Sve to predstavlja jedan Veliki Kalendar Duše, u kojima mnogi životi medusobno saraduju, slicno kao što su dani medusobno povezani u jednom životu natusa. 

Na taj nacin su u istom tom okeanu zvezda zajedno zastupljene one cije nas secanje povezuje sa našim prošlim životima, kao i one koje u svojim secanjima aktiviraju naše buduce živote. Na nama je da znamo koje su to zvezde koje opisuju prošle živote, a koje zvezde opisuju buduce živote, kao i šta nose u sebi. 

Teme kursa:

  • Stubovi sudbine Prošlih i Buducih života
  • 144 života Duše – dvanaest spirala
  • Okultacije zvezda
  • Mreža života

Kome je namenjen:

  • Svima koji su zainteresovani za produbljivanje astrološkog znanja i specijalizaciju iz oblasti karmicke astrologije.
  • Poželjno je osnovno astrološko obrazovanje (poznavanje osnova natalne astrologije).

Nacin pohadanja:

  • Online kurs sa video linkovima i svim dodatnim pisanim i audio materijalima ili redovan kurs (direktnim prisustvom) u trajanju od mesec dana možete pohadati na našem Institutu.
  • Cena: 140 EUR
  • Kontakt: 011. 267.31.92, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više