Dopisno clanstvo u Kepler Klubu

Na konferenciji u Moskvi naši predavaci i studenti održali su ukupno cetiri predavanja, koja su bila veoma zapažena. Za ovaj septembar zakazana su još cetiri seminara koja ce Kepler Institut održati u Moskvi, kao i dva konferencijska predavanja...I na kraju ove školske godine, najbolji studenti Kepler Instituta dobili su novcane stipendije od ISAR-a za dalje školovanje i usavršavanje ka svetskim standardima profesionalne astrologije.U subotu, 21. jula 2007. godine,Aleksandar Imširagic održao je jednodnevni seminar iz Karmicke astrologije zaastrologe Denvera u Koloradu.

Ove nedelje je završen projekat dizajniranja posebne web stranice u okviru sajta Kepler Instituta za sve one koji žele da budu dopisni clanovi Kepler Kluba, odnosno da dobijaju sva klubska predavanja u pisanoj formi putem svoje personalizovane web strane. Sva predavanja koja se utorkom redovno održavaju u Kepler Klubu u Beogradu (Cara Dušana 13 – klub ‘Atom’) snimaju se i prekucavaju, te su kao takva dostupna dopisnim clanovima, a od ove nedelje se ta predavanja više nece morati slati putem e-maila! Naime, svaki clan Kepler Kluba ce moci da se uloguje na posebnu klubsku web stranicu i odatle vidi raspored narednih predavanja i njihov sažetak, a isto tako može da preuzme i cela predavanja u PDF formatu.

Svi koji su zainteresovani za uclanjenje u Kepler Klub, mogu se informisati putem telefona ili emaila:
011.267.31.92, 064.387.222.4 ili klub@keplerunited.org

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više