AstroDatabank – vrhunska astrološka baza podataka!

Upravni odbor ISAR-a krajem prošle godine izglasao je AleksandraImširagica za novog predsednika Medunarodnog Saveta (International Council Chair) ISAR-a od 2008. godine.

AstroDatabank je danas najpoznatija i najveca astrološka baza podataka na svetu, bez koje je teško zamisliv svaki ozbiljniji astrološki rad. Naime, ova jedinstvena baza trenutno broji preko 31.000 horoskopa sa biografijama, a podaci u njojsu razvrstani u više od 50 kategorija i preko 670 osobina, kao što su fizicke karakteristike, medicinski problemi, partnerski i porodicni odnosi itd.
Svi podaci se mogu pretraživati i po dogadajima, jer postoji klasifikacija više od 125 razlicitih vrsta dogadaja – kao i po tipovima odnosa, gde postoje više od 50 vrsta odnosa!
Zacetnica ove baze je

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više