Sastanak UAC-a i Kepler Instituta – novi projekti!

Sa preko 1500 ucesnika, UAC 2008 je najveca i po pristiglim izveštajima- ubedljivo najbolja UAC konferencija koja je ikada održana - i to kako popitanju organizacije, tako i po sadržaju i predavacima! Pogledajte i novugaleriju pod nazivom 'UAC u zemlji Oriona i Aquile'!

Na pripremnom sastanku organizatora UAC 2008, koji je bio održan od 16. do 20. jula u Adam’s Mark Hotelu (u kome ce i biti održana UAC konferencija u maju 2008. godine) u Denveru, Kolorado – sastali su se lideri najvecih americkih astroloških asocijacija, koji su ujedno i organizatori Ujedinjene Astrološke Konferencije (UAC), zajedno sa svojim timovima koji ucestvuju u ovom velikom astrološkom projektu. Lea i Aleksandar Imširagic su pozvani da kao deo ISAR-ovog tima prisustvuju ovom pripremnom sastanku od 5 dana i da predstave svoje predloge za projekat organizovanja otvaranja i zatvaranja UAC-a. Nakom izloženog plana i kratke video demonstracije otvaranja koji je Aleksandar predstavio, projekat je odmah izglasan i jednoglasno prihvacen – te zvanicno dodeljen Kepler Institutu, koji oformljava svoj tim.

Poseban program zatvaranja UAC konferencije za oko 1.500 do 2.000 ljudi pripremiti i izvesti Lea Imširagic i Antonia Langsdorf (Nemacka).

Ovo su dva projekta koja su bila predložena Kepler Institutu još pre dolaska na ovaj sastanak, te su ovde samo razradena, predstavljena i definitivno potvrdena. Pored ovoga, medutim, sasvim nenajavljeno Kepler Institut je dobio i veoma veliki i složen projekat snimanja i arhiviranja svih konferencijski predavanja, kao i njihove distribucije i prodaje tokom i nakon konferencije. Do sada su ovakve aktivnosti na UAC konferencijama obavljale posebne profesionalne agencije, medutim tokom razmatranja predloga, došlo se do zakljucka da bi tim našeg Instituta bio u stanju da ovaj projekat obavi bolje i pod povoljnijim uslovima – te je u prilicno jakoj konkurenciji koja je postojala za ovaj projekat – izglasano da Kepler Institut u potpunosti preuzme na sebe snimanje, arhiviranje i prodaju, te da je glavna i odgovorna osoba za ovu organizaciju – Lea Imširagic. U tom smislu je i potpisan ugovor izmedu Kepler Instituta i UAC-a, po kome je odobreno da naš Institut dovede 7 svojih ucenika uDenver koji bi radili na tehnickom i prodajnom delu projekta, kao i da dobije još dva americka ucenika na ispomoc. Treba napomenuti da se radi o audio snimanju u 15 sala u kojima se istovremeno drže razlicita predavanja, te da se radi o ukupno 250 predavanja koliko ce ih biti održano tokom UAC-a.

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više