Ogromne mogucnosti Kepler Software-a

270 predavanja i 10 seminara koji su tokom 5 dana trajanja UACkonferencije održani, snimljeni su u CD audio i MP3 formatu. Svi zainteresovanimogu kupiti bilo koji seminar, predavanje ili citav blok predavanja iz odredenegrane astrologije!

Ovaj nesvakidašnji astrološki seminar održao je David Cochrane – idejni tvorac ovog, danas najprofesionalnijeg astrološkog programa na svetu. Cilj seminara bio je da se pokažu sve mogucnosti koje Kepler Software poseduje, te da se tako obuce i njegovi prvi demonstratori, kao i da se unaprede funkcije programa u zavisnosti od specificnih potreba razlicitih astroloških škola.

Na seminaru je bio prisutno dvadesetak polaznika, medu kojima su bili i Lee Lehman – dekan cuvenog Kepler College iz Seattle-a, kao i Lea i Aleksandar Imširagic koji su bili pozvani da izlože svoje iskustvo u radu sa ovim programom, kao i da predlože odredene dopune software-a, kako bi studenti Kepler Instituta imali u potpunosti zadovoljene sve potrebe na jednom mestu i na jednostavan nacin. Pored naših predavaca, na ovom seminaru je prisustvovao i Zdenko Kovacic, student Kepler Instituta iz Ljubljane.

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više