Aleksandar postao predsednik Medunarodnog Saveta ISAR-a

U periodu od 12. do 27. septembra Aleksandar i Lea su u okviru svoje posete Rusiji i Ukrajini održali nekoliko seminara iz programa Kepler Instituta, kao I nekoliko seminara iz programa ISAR-a. Pogledajte i novo postavljenu galeriju slika sa ovog putovanja!

ISAR-ov Medunarodni Savet je telo koje se bavi astrološkim školama u svetu, njihovom standardizacijom, definisanjem ISAR-ovih testova za proveru astrološkog znanja prilikom sticanja ISAR-ovog sertifikata C.A.P, kao i dodeljivanjem školarina odredenim grupama studenata.

Na funkciji predsednika Medunarodnog Saveta ISAR-a do sada je bila Chris McRae (Kris Mekre) iz Kanade, koja ce u naredna cetiri meseca raditi zajedno sa Aleksandrom na obavljanju svih neophodnih priprema za preuzimanje ovako odgovorne pozicije, kada ce tokom UAC konferencije u Denveru (od 15.-20. maja) biti izvršen potpuni prenos i odgovornost na Aleksandra.

Buduci da su astrološke škole osnove za razvoj visokokvalitetne, profesionalne i odgovorne astrologije – ovom segmentu se poklanja puno pažnje narocito u Americi, Evropi, Rusiji, Argentini i Australiji. Kako je broj zemalja koje ISAR povezuje svojim clanovima veci od 50, a trenutni broj potpredsednika za razlicite zemlje sveta 27 – sasvim je izvesno da ce u buducnosti i broj potencijalnih škola koje ce želeti da ispunjavaju najviše svetske standarde u astrologiji rasti, te da ce ISAR imati dosta aktivnosti upravo u pomaganju školama da dostignu taj nivo.

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više