Aleksandar oficijelno preuzeo funkciju predsednika medunarodnog saveta ISAR-a

U petak 6. marta iz svemirskog centra Cape Caneveral na Floridi,lansiran je u svemir 'Kepler teleskop' koji ce u naredne tri godine bitiposvecen misiji pronalaženja planeta van Suncevog Sistema.

Kako je vec od pocetka ove godine planirano – polovinom maja meseca završene su sve pripreme za potpuni prenos funkcije predsednika medunarodnog saveta ISAR-a, te je na posebnoj veceri koju je ISAR organizovao za sve svoje potpredsednike širom sveta, kao i clanove upravnog odbora – Rej Meriman – predsednik ISAR-a, javno predstavio Aleksandra Imširagica kao novog predsednika medunarodnog saveta i izrazio svoju nameru da se ovom znacajnom projektu i on sam pridruži, te bi, kako je najavio, od Nove godine on zajedno sa Aleksandrom prešao u program rada u okviru ovog tela.

Medunarodni ISAR-ov savet predstavlja telo koje se bavi definisanjem standarda u programu astrološkog školovanja širom sveta, pomaganju razlicitim astrološkim školama da postignu odgovarajuce standarde koje ih cine sertifikovanim astrološkim školama od strane ISAR-a, kao i dodelom stipendija najboljim studentima astrologije. Posebna uloga ovog saveta je i u ostvarivanju saradnje izmedu ISAR-ovih potpredsednika i škola u svakoj zemlji.

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više