Predavanja sa UAC-a na CD-u i MP3-u

Kompanija astrološkog softvera 'Cosmic Patterns' ponudila je izuzetan popust svim legalnim korisnicima Kepler softvera koji žele da kupe najnoviji ijedan od najnaprednijih astroloških programa na svetu – Sirius!

U naredna tri meseca (do kraja avgusta) svi zainteresovani da kupe neka od predavanja koja su se održala na UAC-u bice u mogucnosti da to urade jednostavnom narudžbinom preko UAC-ovog website-a gde ce jednostavno izabrati opciju ‘Recordings’, a zatim bilo koje od 270 predavanja ili neki od 10 ponudenih seminara.

Sva predavanja su audio snimljena i mogu se naruciti u MP3 ili CD formatu.
Cena pojedinacnog predavanja je $15.00 (800 dinara), a za porudžbine od 3 i više postoji popust od 20%, dok je za porudžbine od 10 i više predavanja dat popust od oko 35%, pa cena pojedinacnog predavanja iznosi $9.90 (530 dinara). što se placanja tice – sve se obavlja online – placa se putem platne kartice, a sva izabrana predavanja se odmah download-uju. U slucaju, da neko želi odštampani CD, cena je ista, ali se za nju placaju i troškovi slanja.

Kako je UAC definisao cene slanja sa americkog tla, one su nešto vece kada se radi slanje za Evropu, ali zato za sve one koji žive u Evropi Kepler Institut obavlja distribuciju svih UAC predavanja, po cenama slanja koje su bitno niže.

Za sve informacije i narudžbine posetite www.uacastrology.com a za one koji bi hteli da naprave svoju porudžbinu u CD formatu, informacije se mogu dobiti u Kepler Institutu na telefonima 011.267.31.92 ili 064.387.222.4, kao i putem emaila: uacrec@keplerunited.org

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više