Osiguravajuca kompanija pravi astrološki izbor

Tad Mann, poznati astrolog iz Njujorka, koji je boravio u Beogradu uokviru 10. medunarodne Astrološke konferencije, svoja iskustva iz Beograda isusreta sa našim astrolozima postavio je na svom blogu jednog od najposecenijihastroloških sajtova u Americi.

Red ispred osiguravajuce kompanije se prepolovio kada su od poslodavca culi da u obzir dolaze samo dvadesetoro njih koji su rodeni u znacima Jarca, Bika, Vodolije, Ovna ili Lava.

Ova kompanija je cak i u glavnim dnevnim novinama u Salzburgu prošlog vikenda (07. i 08. februara 2009.) objavila oglas da traži radnike u oblasti prodaje i menadžmenta koji su rodeni u ovim znacima, objašnjavajuci da statistickipodaci ukazuju da su oni najbolji radnici u ovoj oblasti.

Nakon ovoga usledio je protest grupa za jednakost, što je dovelo i do male istrage od strane organizacije za antidiskriminaciju. Ipak, predstavnici osiguravajuce kompanije su izjavili da je ovaj njihov projekat vezan za statisticka istraživanja i da nema nikakve veze sa sujeverjem.

‘Statisticka istraživanja su pokazala su gotovo svi od naših najboljih radnika u celoj Austriji rodeni u jednom od ovih pet znakova’. Mi smo samo odlucili da nastavimo sa ovim sistemom i da zapošljavamo najbolje radnike’ – reci su portparola kompanije.

Istraživanja nadležnih organa su pokazala da nije bilo niceg ilegalnog u izboru radnika u odnosu na njihove znake rodenja, buduci da tu nije rec o diskriminaciji u vezi pola, starosti, rase ili drugih jednakosti.

Više o ovome možete procitati na stranici http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1135643/We-employ-workers-born-specific-star-signs-says-insurance-company.html

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više