DVD seminar Astralna medicina – Alhemijska tajna

Knjiga Aleksandra Imširagica - Krugovi Vremena- posvecena sistemu tehnika prediktivne astrologije prošlog meseca izašla je na Ruskom jeziku u okviruUkrajinske izdavacke kuce 'Acubens'.

Nakon izuzetnog seminara o ‘Astralnoj medicini’ koji je Lea održala u Ljubljani i Beogradu, sada je moguce naruciti i DVD seminara, koji otvara potpuno nove mogucosti u pristupu detekcije i tretiranja problema u okviru sudbine natusa.

Pronaci citav Univerzum na nivou sopstvenog tela, znaci oživeti potpuno znanje gde su unutar ljudske fiziologije zapisani svi dogadaji unutar života natusa.

U okviru ovog seminara po prvi put se uvodi sistem takozvanog ‘Cakra horoskopa’, kao poseban horoskop pomocu koga je moguce determinisati disbalans na niovu cakri i shodno tome odrediti konkretnu terapiju za dovodenje citavog sistema u balans.

Cena DVD seminara: 50 EUR (dinarska protivvrednost)

Informacije i porudžbine: 011.267.31.92, 064.387.222.4 ili dvd@keplerunited.org

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više