Galerija slika sa Konferencije

Neposredno pre i posle konferencije održana su cetiri seminara, koje je sve moguce u celosti odgledati i na DVD snimku, kao uostalom i citavu konferenciju koju je takode moguce naruciti na DVD-u.

Medunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) upravo je otvorila novu stranicu na svom website-u, gde je predstavljeno prvih 7 astroloških škola u svetu koje ispunjavaju ISAR strandarde - medu kojima se nalazi i naš Kepler Institut!
Nova verzija Knjige Vladarstava u Astrologiji od Aleksandra Imširagica - u kojoj su detaljno navedena vladarstva za preko 5000 pojmova, imena, gradova, država, delova ljudskog tela... - upravo je izašla iz štampe! 
Pored standardnog trogodišnjeg i cetvorogodišnjeg programa astrološke edukacije, na Kepler Institutu ce od ovog septembra biti moguce pohadati i poseban dvogodišnji program za Astroterapeuta ili ga završiti kao posebnu specijalizaciju u okviru vec pomenutih strandarnih programa edukacije.Nedavno je proširena naša baza utisaka studenata Kepler Instituta i svetski poznatih astrologa koji su bili gosti predavaci na Kepler Institutu, pa pogledajte interesantne uvide i iskustva.
Knjiga 'Cetiri kapije karme' Aleksandra Imširagica prevedena je i objavljena na Slovenackom jeziku,  povodom koje ce Aleksandar veceras održati promociju knjige i javno predavanje na ovu temu u Ljubljani.
Postanite clan ovog jedinstvenog kluba i preko svoje klupske stranice cete dobijati dnevna tumacenja sopstvenih tranzita,  kao i mogucnost da postavljate pitanja i dobijate posebne odgovore.
Nakon serije uspešnih promocija knjige 'Odiseja 2012',  predstavljamo i novi DVD seminar 'Odiseja 2012' koji su održali autori ove posebne knjige i koji konkretnije objašnjava kljucne promene na kolektivnom i pojedinacnom nivou u predstojecem periodu.
Od 29. septembra do 9. oktobra,  Lea i Aleksandar su održali promociju knjiga i javno predavanje u Chicagu,  ucestvovali na pripremnom sastanku UAC konferencije u New Orleansu i bili gosti na Nemackoj Astrološkoj Konferenciji u Bonnu.

Deveti broj ISAR-ovog casopisa 'Internacionalni astrolog' na srpskom jeziku upravo je izašao i svi clanovi ISAR-a, odnosno svi studenti Kepler Instituta i Kepler Kluba mogu preuzeti ovaj broj casopisa sa ISAR-ovog sajta na srpskom jeziku.
Posetite novu stranicu KAPA Profesionalnih Astrologa na Facebook-u! Pored redovnih clanaka koje pišu profesionalni astrolozi, putem ove stranice bicete u neposrednijem kontaktu sa profesionalnim astrolozima, razmenjujuci zanimljive uvide.
Na novopostavljenu galeriju slika sa konferencije možete otici preko opcije ‘Galerija’ i izabrati ‘Kepler Konferencija 2010’ ili jednostavno možete kliknuti ovde.
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više