Nova knjiga: Naucna astrologija

Autori ove knjige - Lea Imširagic i Džoan Kelog - na vrlo interesantan nacin predstavljaju principe astrologije za koju su se zalagali veliki umovi u istoriji, kao i izuzetni naucnici današnjice - a medu njima i jedan dobitnik Nobelove nagrade. 

Ovo je jedinstvena knjiga koja na vrlo konkretan nacin ukazuje na naucnu zasnovanost astrologije, kao i cinjenicu da su se izuzetni umovi – kako tokom istorije, tako i danas – bavili ovom naukom, a velike nacije i državnici koristili njene usluge za sve prelomne istorijske trenutke.

Naime, pored Materije i Energije koje cine strukturu vidljivog sveta, na kojima se zasnivaju svi dosadašnji naucni principi – vrhunski naucnici, a medu njima i jedan dobitnik Nobelove nagrade iz hemije – otkrivaju da je Znacenje stvari samo po sebi treca komponenta realnosti. Ova komponenta u sebi sadrži celokupnu vrednost i materije i energije – te je, stoga, odgovorna za stvaranje.

Upravo je na ovim principima zasnovana astrologija, koja je oduvek znala za tajnu moc znacenja stvari i koja na pocetku 21. veka biva ponovo otkrivena od vrhunski priznatih naucnika kao izuzetno sredstvo koje nam pokazuje kako u suštini univerzum funkcioniše i kako mi funcionišemo u okviru njega.

Knjiga daje i neke od odgovora koja se astrologiji i astrolozima najcešce upucuju.

Informacije i narudžbine: 011.267.31.92, 064.387.222.4, knjige@keplerunited.org

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više