Zorica Ilievski – novi ISAR VP za Srbiju

Upravni odbor ISAR-a jednoglasno je izabrao Zoricu Ilievski, kao novog ISAR potpredsednika za Srbiju za naredne tri godine!

ISAR, kao velika medunarodna asocijacija za astrološka istraživanja, nastoji da u što vecem broju zemalja ima svoje predstavnike, kao posebne potpredsednike organizacije (VP – vice president) za datu zemlju.
Uloga ISAR VP-a u datoj zemlji je da pomogne organizaciju profesionalne astrologije, kao i da omoguci vecu saradnju domacih i svetskih profesionalnih astrologa.

Upravni odbor ISAR-a je jednoglasno zakljucio da su sazreli uslovi da Zorica Ilievski bude novi potpredsednik ISAR-a za Srbiju za period od naredne tri godine.

Inace, Zorica Ilievski je medunarodni ISAR sertifikovani profesionalni astrolog, koja je stekla diplomu astrologa predavaca na Kepler Institutu. U okviru Kepler Instituta, Zorica drži redovne seminare iz astronomije za astrologe, kao i brojna druga predavanja iz razlicitih oblasti programa Instituta. Autor je knjige ‘Zvezdani ples – astronomija i mitologija u astrologiji’.

Cestitamo Zorici na novoj funkciji i želimo joj puno uspeha u narednom periodu!

Više informacija o trenutnim ISAR potpredsednicima u svetu, možete videti ovde.

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više