Nove knjige

Od pocetka ove godine, u izdanju Astro.Lab-a izašlo je nekoliko astroloških naslova koji se duže vreme nisu pojavljivali kod nas. U pitanju su 'Tetrabiblos', Astrološka sinteza', Prognosticka astrologija, Karmicka astrologija i Tajne stepenova Zodijaka

Tetrabiblos – Klaudije Ptolomej
Tetrabiblos je jedno od najcuvenijih astroloških dela antike i predstavlja svojevrsnu ‘astrološku bibliju’, buduci da je na ovim principima izgradivana prakticno sva astrološka misao od antickih vremena, sve do današnjih dana.
Ova knjiga daje detaljna uputstva za tumacenje najrazlicitijih oblasti natalnog horoskopa, kao i osnove mundane astrologije, te je kroz citavo vreme razvoja Zapadne astrologije predstavljala nezaobilaznu knjigu na kojoj je svaki znacajniji astrolog gradio svoje umece.

Astrološka sinteza – Fridrih švikert, Dr Adolf Vajs
Astrološka sinteza je jedno od najvažnijih astroloških dela napisanih u XX veku. Buduci da je ova knjiga bazirana na ucenju velikog francuskog astrologa iz XVII veka – Žan Batist Morena, ono nesumnjivo spada u klasiku astrološke literature.

Prognosticka astrologija – Sergej šestopalov
Ovo je izuzetna knjiga o tehnikama prognoziranja jednog od najpoznatijih ruskih astrologa. Poseban akcenat je stavljen na nekoliko tehnika progresivnih horoskopa, ali su obradene i tehnike povrataka planeta (solarni, lunarni, kao i tehnike povrataka planeta).
Posebno poglavlje knjige obraduje tehnike rektifikacije horoskopa, kao i formule dogadaja po kojima je ovaj autor proslavljen.

Karmicka astrologija – Sergej šestopalov
Vasiona se vlada prema postojanom zakonu pravicnosti – zakonu Karme. Svaka radnja u Vasioni je rezultat prethodnog uzroka i u isto vreme uzrok buduceg delovanja.
Svrha karmicke astrologije je da odgovori na pitanje zašto se osobi dogadaju odredene stvari i šta je uzrok njenoj sudbini.
U ovoj knjizi objašnjen je mehanizam ciklusa inkarnacija, konstruisanje i tumacenje karmickih horoskopa, kao i stvaranje karmickih brakova – ukazujuci na medusobnu povezanost niza života koji posmatrani zajedno daju smisao i logicnu celinu.

Tajne stepena Zodijaka – Aleksandar Imširagic
 Ova jedinstvena knjiga detaljno opisuje uticaj svakog od 360 stepeni zodijackog pojasa, ukazujuci na potencijale svakog stepena za brak, karijeru, inteligenciju, kao i izvesnu sudbinsku predodredenost. Pored ovoga, posebna poglavlja knjige posvecena su stepenima egzaltacije i debilitacije i odredenim stepenskim grupama, kao i analognim, kriticnim, azimenskim i muškim stepenima. Knjiga obiluje primerima iz prakse autora, a priloženo je i oko 30 horoskopa, medu kojima su horoskop Mileta Dupora, Bila Gejtsa, Sai Babe, Aleksandra I i Petra II Karadordevica, Bila Klintona, Bernara Kušnera, Stipe Mesica…

Informacije i porudžbine: 011.267.31.92, 064.387.222.4 ili knjige@keplerunited.org

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više