Website Profesionalnih Astrologa

Pocetkom septembra postavljen je novi website Kepler Asocijacije Profesionalnih Astrologa za koji pišu ISAR medunarodno sertifikovani astrolozi iz zemlje i sveta. Posetite ovaj website!

Pocetkom septembra aktiviran je poseban website profesionalnih astrologa.
Ovaj sajt prvenstveno predstavlja diplomirane astrologe sa Kepler Instituta, ali i goste – renomirane astrologe u razlicitim oblastima astrologije, a svima njima je zajednicko da su medunarodno sertifikovani astrolozi ISAR CAP.
Pored toga, u okviru ovog sajta moguce je direktno kontaktirati astrologe koji su na njemu predstavljeni i zakazati licne astrološke konsultacije.
Pored toga, moguce je i naruciti osnovno tumacenje natalnog horoskopa u pisanoj formi ili godišnje tumacenje tranzita.
Ipak, jedna od najinteresantnijih opcija ovog sajt jeste i Oracle Club.

Pored detaljnih opisa tumacenja redovnih tranzita koji se uvek dobijaju za 7 dana unapred, svaki clan Oracle Club-a ima i sledece mogucnosti:

  • Da postavi pitanje i da putem sinhroniciteta dobija odgovore u formi jedinstvenih poruka Sabijskih simbola.
  • Da postavi pitanje i da putem digitalizovanih astro-kockica kroz posebnu kombinaciju planete, znaka i kuce dobije odgovor.
  • Da aktivira opciju spiritualnog saveta i da dobije odgovor preko jednog od 72 Andela Zodijaka.
  • Na svojoj stranici automatski dobija svoju natalnu kartu, kao i opis prirode svog Andela, koji ukazuje na licnu svrhu.

Ukoliko želite da dobijate besplatni News Letter jednom sedmicno prijavite se ovde.

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više