Prirucnik za Energetsku Astrologiju

Nedavno je izašla iz štampe nova knjiga Lee Imširagic 'Prirucnik za Energetsku Astrologiju' u kojoj je predstavljen jedinstven sistem tehnika astrološkog isceljivanja, odnosno balansiranja nepovoljno postavljenih planeta u natalnom horoskopu. 

Sve što se nalazi u Univerzumu, nalazi se i u svakom coveku. Planete tako predstavljaju energetske centre unutar etericnog tela odakle se manifestuje citava sudbina koju vidimo u natalnom horoskopu.
Ova knjiga opisuje prirodu deset energetskih centara unutar coveka, njihov ‘potpis’ iz natalnog horoskopa i objašnjava prakticne vežbe za dovodenje planeta u balans, odnosno ispravljanje negativnih planetarnih zapisa.
Pored ovoga, u knjizi su navedena i iskustva klijenata u praktikovanju Energetske Astrologije, a razradeni su i slucajevi gde se na primerima horoskopa pokazuje kako se ‘negativna’ planetarna konfiguracija, pozicija ili aspekt transformišu u skladno i harmonicno stanje.

Informaije i narudžbine: 011.267.31.92, 064.387.222.4 ili knjige@keplerunited.org

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više