ISAR stipendija Ivi Vucinic

Medunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) svake godine dodeljuje stipendije za astrološke studije odredenom broju astroloških studenata širom sveta koji pohadaju studije u nekoj od astroloških škola koje ispunjavaju ISAR strandarde.

Uslov za dobijanje ISAR stipendije je da je ucenik minimum završio dve godine astroloških studija, da ima dobar prosek, dobije preporuku svog mentora, kao i da ima izraženu nameru za profesionalnim bavljenjem astrologijom na svetskom nivou, odnosno za postizanjem ISAR CAP statusa.

Ove godine, Kepler student na završetku trece godine studija – Iva Vucinic – dobila je ISAR stipendiju u visini od $300 za dalje astrološko ucenje i usavršavanje.

šaljemo Ivi naše cestitke!

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više