Iskustva sa UAC konferencije u New Orleansu

Od 21. do 31. maja citav tim studenata i predavaca sa Kepler Instituta ucestvovao je na velikoj medunarodnoj UAC konferenciji u New Orleans-u, Louisiana, držeci predavanja,  ali i organizijuci projekte otvaranja koferencije, kao i snimanja, arhiviranja i prodaje svih predavanja koja su se na konferenciji održala.

Tim sa Kepler Instituta od ukupno 12 ucesnika uputio se put New Orleans-a u ponedeljak 21. maja sa ciljem prisustvovanja, ali i ucestvovanja u organizaciji ovog važnog astrološkog dogadaja.

Predavanja domacih astrologa na UAC-u
Od ukupno 170 astrologa iz celog sveta, od domacih astrologa predavanja su održali Lea i Aleksandar Imširagic.
Lea je održala sledeca predavanja:

  • The Adventure of the Human Race — From 2012 to 2025
  • Change Fear Into Freedom: Our Big Chance in the Next 5 Years

Aleksandar je održao, takode, dva predavanja:

  • Hermetic Astrology
  • Pillars of Destiny — Crucial Fixed Stars Influence from 2012 to 2015

Iako su sva cetiri predavanja dobila veoma dobre ocene I komentare, predavanje ‘Hermetic Astrology’ koje je održao Aleksandar Imširagic je bilo najprodavanije od svih predavanja na ovogodišnjem UAC-u.
Kepler tim u akciji, Citav projekat snimanja svih predavanja i semianra tokom UAC-a poveren je timu Kepler Instituta, kao jedinoj neamerickoj organizaciji koja je imala svoje ucešce u organizovanju odredenog dela konferencije. UAC je zato obezbedio smeštaj i besplatnu konferenciju za sve clanove našeg tima.
Snimljeno je oko 270 predavanja i 11 seminara, te je napravljeno preko 4000 CD-ova za ucesnike konferencije.
Ovo je drugi put da je ovaj projekat poveren upravo Keper Institutu, nakon UAC-a 2008, kada je naš tim u Denveru, Colorado, ovu organizaciju izveo ‘izuzetno dobro i kvalitetno’, po mišljenu upravnog odbora UAC-a.
Otvaranje same konferencije takode je u najvecem delu prepušteno našem timu koji je napravio polucasovni video spot u kome su predstavljeni svi predavaci, teme predavanja, uz mnoge video priloge astrologa iz citavog sveta. Samo otvaranje je tako proteklo u sjajnoj atmosferi, uz puno smeha i aplauza…

Put na Tahiti i Mooreu
Nakon završetka UAC konferencije, petoclana grupa sacinjena od predavaca i Kepler studenata uputila se ka Tahiti ostrvima, kao bi na srcolikom ostrvu Moorea svedocila tranzitu Venere preko Sunca – istom onom mestu na koji se davne 1769. godine uputio kapetan James Cook kako bi izvršio osmatranje upravo ovog tranzita. Nakon 243 godine,  ovaj tranzit Venere preko sopstvenog severnog cvora i Sunca,  ovde se odigrao 05. juna u 15h:09min.

Nalazimo da su sva ova iskustva bila izuzetno znacajna, a više o svemu tome možete procitati u clanku Aleksandra Imširagica ‘Tranzit Venere i rodenje Inane’, ali i pogledati našu novopostavljenu galeriju slika.

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više