John Frawley

Vodeci svetski ekspert u oblasti Tradicionalne Astrologije

“Bilo mi je zadovoljstvo da držim predavanja na Kepler Institutu u Beogradu. Toplina i prijateljstvo kojom sam docekan bilo je izvanredno, a organizatori – Lea i Aleksandar Imsiragic – potrudili su se da osiguraju da moja poseta Beogradu ostane zapamcena.

Posebno sam bio impresioniran nivoom astrološkog znanja koje su oni ulili u studente na Institutu. Veoma cesto, kada negde držim predavanja, stalno moram da objašnjavam osnovne principe. To neizbežno vodi ka tome da je svo poducavanje na elementarnom nivou. Na Kepleru sam, medutim, brzo shvatio da moja publika poseduje izvrsne osnove u onome o cemu govorim, omogucavajuci mi da ulazim u dubinu stvari.”

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više