Vitalnost, zdravlje i prevazilaženje opasnosti

Kodovi fizičkog i mentalnog zdravlja navedeni su u okviru natalne karte, te tako čine jedan od primarnih potencijala sa kojima je osoba rođena. U okviru ovog kursa uči se astrološka korespodencija sa svim delovima tela, kao i posebno razumevanje faktora koji su važni za održavanje dobrog zdravstvenog stanja.

 

Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti uglavnom nisu rezultat sadašnjih svesnih namera, već pre predstavljaju nesvesnu i utelovljenu reakciju sa kojom je čovek već rođen.

 

Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija).

 

Kako se vidi vitalnost, zdravlje ali i moguće opasnosti i oboljenja u natalnom horoskopu?

 

Na ovom kursu će se polaznici obučavati osnovama astromedicine a pored toga naučiće i konkretne kodove koji ukazuju na vitalnost odnosno ugroženost natala.

 

Svaka natalna karta sadrži u sebi i potencijalne kodove opasnosti, bilo da se oni dešavaju u svakodnevnog životu ili kada je osoba izložena tome u posebnim situacijama.

 

Tako postoje ljudi koji su skloniji opasnostima u saobraćaju ili na poslu ili, pak, od kriminala i slično.

 

Cilj ovog predmeta je u spopsobnosti uočavanja ovih kodova i pronalaženju astroloških recepata za njihovo blagovremeno prevazilaženje.

 

  • Ovaj kurs traje 7 nedelja i pohađa se u ONLINE varijanti sa video linkovima, kao i svim dodatnim pisanim materijalima
  • Cena kursa je 280 EUR.
  • Kontakt: 011.267.0711, 060.767.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org

Prijavite se na ovaj događaj

Podeli ovaj događaj:

Vezani događaji