Knjiga “Energija Senke“

Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagica "Energija Senke - Vodic za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naruciti direktno od nas.

Uspostavljanje stabilne energetske komunikacije sa Vodicem Senke predstavlja temeljnu energetsku osnovu za razvoj viših stanja svesti. Upravo tome ce vas ova knjiga, kao svojevrsni vodic kroz integraciju karmickih života nauciti: kako da kroz spoj astrologije, životinjskih duhovnih vodica i vežbi izracunate svog Vodica Senke, radite na integraciji svojih suprotnih delova i prošlih života, i od sabotera napravite prijatelja koji ce vam dati ogromnu energiju za ostvarenje vaših punih potencijala. Ovo je specijalan rad koji vas menja iznutra više nego bilo šta drugo.

 

Informarcije i narudžbine: 011.267.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više