New Moon radionica – Snaga Prisutnosti

Dobrodošli na novu New Moon radionicu „Snaga prisutnosti“ koja je poziv i prilika za budenje. Ova radionica ce se održati u ponedeljak, 04. februara, u hotelu Tulip Inn, uživo (kao i online) i trajace od 19h do 20:30h.

Sa svakim Mladim Mesecom pocinje kosmicko spajanje koje, u jednom Mesecevom ciklusu, postavlja odredene energije. Ukoliko živimo u skladu sa energijama datog vremena, možemo da aktiviramo svoje potencijale na najbolji nacin.

Period koji pocinje od 04. februara je poziv na budenje, buduci da se ovaj Mlad Mesec odigrava u centru znaka Vodolije. Vodolija predstavlja suštinsko ili kosmicko Znanje, a centralni deo, 15. stepen ovog znaka oživljava taj kvalitet kod svakog coveka. Vreme koje je pred nama, predstavlja prilku da aktiviramo deo u nama koji ne misli vec zna.

Naše stanje svesti strukturisano je u našoj fiziologiji, stoga ce se nacin na koji udemo u ovaj Mlad Mesec manifestovati preko naše fiziologije. Buduci da ce pun Mesec, nakon ovog Mladog Meseca, biti na 00. stepenu Device, ovo ce dodatno uticati na našu fiziologiju.

Astrološki je zanimljivo da ce se Mlad Mesec naci na fiksnoj zvezdi Alnair iz sazvežda Ždral, koje je povezano sa višim stanjima svesti, trenscendiranjem svakodnevnih misli i letenjem. Stoga svako od nas kroz energiju ovog Mladog Meseca dobija mogucnost da oživi svoju kosmicku prirodu, odnosno više stanje svesti koje mu omogucava da usred svakodnevnih aktivnosti ostane prisutan.

Ova radionica New Moon ,,Snaga prisutnosti,, ce biti posvecena radu sa cakrama i meridijanima koji ce vam omoguciti da svoje znanje živite kroz sopstvenu fiziologiju, kao i kroz sve okolnosti koje se dešavaju unutar vašeg života.

  • Cena radionice za prisustvu uživo je 1.500 dinara, a za online prisustvo je 20 eur.
  • Za sve informacije i prijave na New Moon radionicu “Snaga prisutnosti”, kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 011.267.31.92 ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više