Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Svaki odnos predstavlja određenu energetsku petlju putem koje dolazimo u kontakt sa svojom prošlošću ili svojom budućnošću i koji kao takvi predstavljaju istinski instrument upravljanja sudbinom. Naime, kroz svaki odnos dolazimo u kontakt sa upravljačkim mehanizmom izmene događaja u prošlosti, odnosno u budućnosti. Ko nauči da radi sa odnosima, on uspostavlja komandu nad tokovima sudbine i svojim životom. 

Za ovakav pristup svojoj sudbini kroz odnose, neophodno je određeno stanje svesti koje se investira u ove energetske petlje (odnose). Odnosi su kapije za mnoge stvari u našem životu i svaka želja koju želimo da ostvarimo je kodirana u nekom odnosu. Pored odnosa koji nam se pojavljuju kao „klasični odnosi” na različitim nivoima, određeni odnosi su ključni za integraciju naše Duše i oni čine primarne, odnosno karmičke energetske petlje.

Odnosi su važni u procesu integracije Duše u jednu, celinu što natusu omogućava stabilno življenje svog Višeg Ja. Kroz svaki od njih, mi uspevamo da spojimo dva kruga i napravimo jednu celinu. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša.

Teme kursa:

  • Odnosi kroz živote
  • Karmička sinastrija
  • Šest nivoa prošloživotnih odnosa
  • Veze Budućih života
  • Persone prošloživotnih odnosa
  • Specijalne persone odnosa
  • Persone Budućih odnosa
  • Karmički horoskopi odnosa

Kome je namenjen:

·      Svima koji su zainteresovani za produbljivanje astrološkog znanja i specijalizaciju iz oblasti karmičke astrologije.

·      Svima koji žele da razumeju prirodu svojih odnosa, kao i na koji način nas oni vode ka velikoj integraciji 

·      Poželjno je osnovno astrološko obrazovanje (poznavanje osnova natalne astrologije).

Način pohađanja:

Online ili redovan kurs u trajanju od 8 nedelja možete pohađati na našem Institutu.

Cena: 240 EUR

Kontakt: 011. 267.31.92, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja