Tradicionalna astrologija nema tačno utvrđeno vreme nastanka planeta, tako da ovaj model predstavlja vodič kroz razvoj događaja/planeta/znakova u vremenu kroz vaš život, prateći kuće. Krucijalni događaji i psihološki razvoj vašeg života i odnosa počinje na vrhu 9. kuće (začeće) kada vaši majka i otac vode ljubav da bi vas začeli. 

Setite se da je život razvoj u vremenu. Uticaj koji je vaša majka iskusila dok vas je nosila (vrh 9. kuće – ASC), su kolektivno nesvesno, duboko sakriveni, a vaše rođenje (ASC) je osnova vaše ličnosti, a planete koje aspektuju ASC su vaše podličnosti. Rani odnos vaših roditelja i porodični sistem u kojem ste rođeni su primarni faktori za vašu ličnost tokom detinjstva i oni vas oblikuju, bivajući osnova na kojoj počiva prediktivna astrologija. Vi možete pratiti u vremenu važne životne događaje koristeći transparentni vremenski okvir i fizičku i psihološku interpretaciju događaja, što sve predstavlja vašu priču. Tokom vašeg detinjstva, preko sazrevanja, današnjeg dana pa do budućnosti, vi upravljate vašim životom. Naučite kako da pozicionirate sebe u sopstvenom životu i iskoristite progresije, direkcije i tranzite na totalno drugi način. 

Svi koji se prijave na ovu online radionicu će dobiti svoju kartu i listu važnih životnih perioda od začeća do 99 godine. Pripremite i druge karte članova porodice, partnera i ostalih!

Biće obezbeđen prevodilac na srpskom.

Cena: 50 EUR

Kontakt: 011. 267.31.92, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja