Duhovni životinjski vodiči pomažu nam da otkrijemo sopstveni jedinstveni kod na planeti Zemlji.

Gledajući kretanje planeta unutar sunčevog Sistema, astrolog posmatra duboko ispod ljudskog svesnog bića. Osnova svakog astrološkog pisma jeste zodijački odnosno životinjski krug. Iako u zodijačkom krugu imamo i ljudske figure, on je u osnovi posvećen životinjama, kao prvom polju koje se nalazi ispod svesnog dela čoveka i koje ga suptilnim nitima usmerava u određene tokove neminovnosti – odnosno sudbine. Dakle, da bismo razumeli mehanizme sudbine, neophodno je da zaronimo u priču životinja. One čine našu energetsku potku preživljavanja, a ta energija ima svoje oblike i inteligenciju.

Koristeći natalnu kartu možemo raditi sa životinjskim vodičima koji poseduju planetarne kodove koji su kod nas ugroženi ili snažno postavljeni, kako bi ih doveli u ispravno i aktivno stanje ili pospešili datu energiju i podigli je na viši nivo.

Svaka čakra (predstavljena jednom planetom) povezana je sa ostalih deset čakri (planeta), što nam ukupno daje sto vodiča. Astrološko razumevanje daje nam uvid u primarnu energiju i vezu sa duhovnim entitetima koji idu kroz nas, preko astroloških kodova koji su u vezi sa njima. Svakom aspektu odgovara jedan vodič, što daje mogućnost praktične primene ovog znanja i podizanja energije iz ovog ugla.

Stoga je cilj rada sa životinjskim vodičima da probudimo energiju, čime stičemo hrabrost da živimo svoju pravu životnu priču. 


Prijava u okviru Astro Coching programa na 011.267.0711, 060.767.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org