Četiri kapije karme - Slovenija

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 20 EUR Poruči
Cena ebook: 18 EUR Poruči ebook

Četiri kapije karme - Slovenija

Ako je svrha natalne astrologije da objasni ŠTA će se osobi desiti u životu, prognostičke astrologije da ukaže na to KADA će se nešto desiti, onda je karmička astrologija ona koja daje objašnjenje ZAŠTO se osobi događa baš to, odnosno čime je zaslužila sudbinu koju ima. Tako karmička astrologija opisuje prethodne živote natusa koji su doveli do sadašnjih okolnosti, ukazuje na svrhu koju osoba treba da ispuni u ovom životu i govori o ulogama koje će Duša natusa imati u sledećim životima. Pored kompletnog metafizičko-astrološkog koncepta inkarnacije Duše – uloge umiranja, rađanja i seksualnog iskustva – u ovoj knjizi je dat i jedinstveni model karmičkih direkcija i karmičkih progresija, kao sistema pomoću koga se određuje i vremensko datiranje u kome se neki događaj u prošlom životu odigrao. Posebno poglavlje knjige opisuje načine stvaranja i prevazilaženja karme u ovom životu, odnosno daje formulu po kojoj se određuje koja sadašnja akcija stvara koju buduću sudbinu, što omogućava osobi da dublje sagleda principe uzroka i posledice koje sama stvara i njihovu složenu međupovezanost. Ovo izdanje knjige „Četiri kapije karme" je sada dopunjeno novim uvidima i još sistematičnijim pristupom u jednoj ovako hermetičnoj oblasti, što je od ne malog značaja za svakog tragaoca u polju reinkarnacijske i karmičke astrologije. Ova knjiga daje uvide u objašnjenja tajnih uzroka svake sudbine, kao i onih koji Dušu vode iz života u život, sve dok ona ne postigne svoje potpuno i Hermetično stanje u kome tri inkarnacije živi svesno u istom trenutku – što tada postaje slika Duše slobodne od sudbine.

Format: A5
Obim: 310 strana
Povez: broširani
Jezik: Slovenački


Stubovi Sudbine 3

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 65 EUR Poruči
Cena ebook: 60 EUR Poruči ebook

Stubovi Sudbine 3

U ovoj knjizi fiksne zvezde se otkrivaju kao "izvori života" ukazujući na odgovarajuće inkarnacije na koje se svaka od njih pojedinačno odnosi.

Navedena je pozicija svake od 720 zvezda u odnosu na inkarnaciju sa kojom se ona povezuje opisujući određena iskustva koja su stečena u različitim prošlim, ali i budućim životima.

Stubovi Sudbine 3 daju i detaljni opis spiralne strukture duše koja u sebi nosi strukturisana sećanja na 72 prethodna i 72 naredna života koji se preslikavaju na naš sadašnji život i čiji je jedini cilj u integraciji svih tih iskustava u okviru Velike Duše koja jeste osnova za življenje svog Višeg Ja.

 

Sadržaj knjige:

 • Veliki Kalendar Duše 

 • Veličina zvezde 

 • Konstelacije – veze između više života 

 • Karmička aktivnost fiksne zvezde

 • 144 Života Duše

 • Karmičko sećanje duše iz 28. prethodnog života 

 • Sveti Gral dve Tereze

 • Tabela 720 zvezda reinkarnacijske astrologije

 • Geografija sazvežđa

 • Zvezde koje otvaraju sećanje na prošle i buduće inkarnacije

I još mnogo toga…

 

Obim: 916 str, pun kolor
Format: B5
Povez: tvrdi


Angels of Astrology

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 50 EUR Poruči
Cena ebook: 45 EUR Poruči ebook

Angels of Astrology

We all have a certain light nature, which is essentially the nature of our Consciousness, because Light represents the quality of Consciousness. And each of us has our own energy structure, that is, our energy record, by which we draw on all the events in our lives. Each of us is the union of Heaven and Earth and represents the energy matrix, which bears the full range of our memories. These memories we carry within ourselves and are our emotions, which we convey through various incarnations as an experience in our DNA code, and which represent the structure of our destiny. The communication that we initiate with the Angels will determine all other communication with our Higher Self and all other light structures we carry. This entity is right next to us; it keeps us very vital and supports us in various spheres of life.

Paperback, full color: 496 pages


Pillars of Destiny 2

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 50 EUR Poruči
Cena ebook: 45 EUR Poruči ebook

Pillars of Destiny 2

There are 9,000+ stars visible to the naked eye (up to magni- tude 6) in the northern and southern hemispheres. Although all of them belong to one of the 88 constellations, this is too great a number to have a practical use in astrology.

Truth be told, the knowledge about the influence of fixed stars, as well as the number of them that were historically used in as- trology are quite modest. The maximum number of stars whose nature was defined in the past amounts to 200, while practical applicatio   of these stars in everyday astrology is most often far fewer.


Prognostička astrologija

Autor: Sergey Shestopalov Cena: 12 EUR Poruči
Cena ebook: 11 EUR Poruči ebook

Prognostička astrologija

Ovo je izuzetna knjiga o tehnikama prognoziranja jednog od najpoznatijih ruskih astrologa. Poseban akcenat je stavljen na nekoliko tehnika progresivnih horoskopa, ali su obrađene i tehnike povrataka planeta solarni, lunarni, kao i tehnike povrataka planeta). Posebno poglavlje knjige obrađuje tehnike rektifikacije horoskopa, kao i formule događaja po kojima je ovaj autor proslavljen.

Format: A5
Obim: 207 strana
Povez: broširani


Astrološki kalendar 2024

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 10 EUR Poruči
Cena ebook: 9 EUR Poruči ebook

Astrološki kalendar 2024

Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).

Novina u astrološkom kalendaru ove godine jesu aktuelne planetarne konjunkcije!

Navedene su sve planetarne konjunkcije za 2024. godinu, uz tačan datum, vreme,  stepen i minut gde se konjunkcija odigrava. Ovo je izuzetno značajan podatak koji pruža uvid u aktiviranje važnih planetarnih odnosa i mogućnost njihovog isceljenja.

Pored horizontalnog vremena, u kalendaru je predstavljeno i Vertikalno Vreme, unutar koga se formira sama svrha i potreba dana. Usklađenost sa ovom vibracijom vremena omogućava svakom pojedincu da aktivira balans unutar sudbine koja je predstavljena tranzitima. 

Kreiran je tako da ti pokaže sve važne momente koji se aktiviraju u predstojećoj godini.

Sadržaj Astrološkog kalendara:

 • Planetarne konjunkcije - NOVO

 • Efemeride za svaki dan

 • Lunarni i planetarni aspekti za svaki dan

 • Mesečeve faze, lunacije i eklipse

 • Prazan hod Meseca

 • Retrogradnost i stacionarnost planeta

 • Kodovi za Vertikale Vremena

 • Imena Anđela svakog Punog Meseca

 • Horoskopi pomračenja, godišnjih doba i drugih značajnih planetarnih fenomena

Format: A6
Obim: 205 str
Povez: broširani


Stubovi Sudbine 2

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 50 EUR Poruči
Cena ebook: 45 EUR Poruči ebook

Stubovi Sudbine 2

U ovoj knjizi, po prvi put obrađeno je svih 88 sazvežđa koja krase naš nebeski svod.

Mnoga sazvežđa nikada nisu dodirnula astrološki jezik, niti su njihove zvezde bile upisane u nekoj astrološkoj karti, sve do sada. 

Ova knjiga pruža uvid u 720 zvezda - 360 na Severnoj hemisferi i 360 na Južnoj hemisferi. 

Knjiga obrađuje i planetarnu prirodu zvezda i sazvežđa, kao i relaciju sa 10 planeta koje koristimo u modernoj astrologiji.

Obim: 640 str, pun kolor
Format: B5
Povez: tvrdi


Glamoon

Autor: Tanja Igrutinović i Karlina Imširagić Cena: 45 EUR Poruči
Cena ebook: 40 EUR Poruči ebook

Glamoon

Glamoon je glamurozna i interaktivna knjiga o Mesecu, koja će ti stvoriti magičan prostor za konekciju sa sobom i uspostavljanje dublje komunikacije sa svojim unutrašnjim bićem. Kroz praćenje mesečevih faza, razumevanje ciklusa prirode i posebno kreiranih rituala koji su stvoreni tako da na praktičnom nivou možeš da ih primenjuješ, lagano ćeš otvarati svoje srce za sebe, a onda i za druge.

Da li znaš koliko je Mesec važan i značajan?

Mesec predstavlja našu dušu, naše emocije i naš unutrašnji život.

Misija ove knjige je da te podseti na tebe i produbi tvoj osećaj bliskosti sa sobom.

Šta ova knjiga sadrži?

 • Fenomenalne energetske opise i ilustracije Meseca, kao i svih faza kroz koje putujemo
 • Edukativne i inspirativne tekstove o Mesecu i mitologiji
 • Detaljne opise lunacija koje će ti omogućiti kako da se na praktičnom nivou uskladiš sa ritmom Meseca i potrebama svog bića
 • Posebno kreirane rituale koje ćeš moći svakodnevno da praktikuješ sa potpunom lakoćom i uživanjem
 • Energy Moon Book - tvoje specijalno mesto u kome ćeš kroz pisanje da uspostavljaš komunikaciju sa svojim bićem


Tehnika 5 anđela

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 20 EUR Poruči
Cena ebook: 18 EUR Poruči ebook

Tehnika 5 anđela

Svaki čovek poseduje 5 ključnih Anđela, odnosno 5 primarnih struna svetlosti pomoću kojih integriše svoju suštinsku prirodu oživljavajući vezu koja postoji između jezgra Sunca i jezgra Zemlje.

Tih 5 struna svetlosti se kontaktiraju i preko 5 prstiju na rukama koji, kao svojevrsne antene, imaju važnu ulogu u oživljavaju 5 ključnih Anđela.

Stoga je ovaj Anđeoski Priručnik dodatak knjizi "Anđeli Zodijaka", kao i praktična podrška svima onima koji studiraju svetlosnu prirodu Zodijaka sačinjenu od 72 Anđela.

Obim: 292 strana
Format: B5
Povez: broširani


Energetska psihologija 2

Autor: Lea Imširagić Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Energetska psihologija 2

OVA KNJIGA JE VAŠ POVRATAK KUĆI – RADI SE O TOME DA SE VRATITE SEBI.

Sreća kao životni stil Prvi deo knjige govori o podsećanju.
To je svojevrsni podsetnik na to ko ste zapravo i, što je još važnije, energetska dozvola da u potpunosti prihvatite svoju sreću kao stil života.

Uspeh koji je zasnovan na svrsi Sve što vam je potrebno za fantastičan uspeh imate već u sebi. Energetski radovi su ovde posvećeni otkrivanju lične svrhe i podešavanju na sopstveni uspeh.

Manifestovanje kao pretvaranje u realnost/stvarnost želja Duša Preko 5 koraka manifestovanja ćete naučiti da kroz lagane, zabavne, duboke i izuzetno praktične energetske radove kažete sebi istinu brže o tome šta zaista želite.
Kada uspostavite jasnu i nežnu komunikaciju sa svojim nežnim bivanjem, sopstveno obilje manifestovaćete sa radošću.

Obim: 224 strana
Format: A5
Povez: broširani


Astrohealing

Autor: Lea Imširagić Cena: 35 EUR Poruči
Cena ebook: 31 EUR Poruči ebook

Astrohealing

Each planetary aspect has a correlation with specific energy and emotional patterns.

With AstroHealing we can heal our challenging aspects in all three levels - mental, emotional and physical. We do this by learning the correspondence of different vibrational essences (Flower, Animal and Gem essences) with planets signs, houses and planetary aspects.

Paperback: 345 pages


A Handbook of Energy Astrology

Autor: Lea Imširagić Cena: 25 EUR Poruči
Cena ebook: 22 EUR Poruči ebook

A Handbook of Energy Astrology

As Above, so Below, as Within, so Without - the basic astrological axiom reads. The whole of the visible world is the expression of vibrations of the energy centres situated along the spinal cord. It is by combining the seven basic vibrations that pictures, people, events, circumstances and the very character of a person are created. The synergy of the opposite pairs of these centres form additional three special energy entities that represent the higher Being. They provide us not only with the insight about fate, but also its process of becoming and balancing via these energy centres.

Energy Astrology thus introduces us into the Alchemy of Life within which Destiny becomes Life Purpose, and the genetic code - the Philosopher's Stone within which the Beauty is always a sign of that which is True.

In addition, this book presents Energy Astrology case studies, giving detailed chart readings for cases that exemplify how “negative” planetary configurations, positions or aspects can be transformed into a harmonious state.

Paperback: 323 pages


The Energy of the Shadow

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 30 EUR Poruči
Cena ebook: 27 EUR Poruči ebook

The Energy of the Shadow

The Soul is not within the body, but the body is within the Soul.

Everything that dwells within our Soul can be seen much more clearly in events and circumstances in which we find ourselves than our emotions can show. Emotions are like waves on the water, hiding the layers below that contain many beings with their special energy and nature. It is much more accurate to say this field of underwater life is the real story of our Soul, the story that leans on the memories of the other lives it also contains.

These inner vibrations of "underwater world animals" cause the totality of events within one incarnation. Therefore, we can find out more about our own Soul by carefully observing the circumstances around us, than from the waves of feelings our ship is sailing through.

Paperback: 382 pages


Astro Animal Spirit Guides

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 30 EUR Poruči
Cena ebook: 27 EUR Poruči ebook

Astro Animal Spirit Guides

Animals are the energetic foundation of people.

The human subconscious represents a huge field of energy that has its own nature and which always correlates with a certain animal. All these forms of energy make up our instinctive emotional field, which directly defines us and which we call destiny.

This is why understanding the spiritual nature of animals is important. By aligning with the different gifts of various animals, we correct our subconscious, instinctive and often inherited codes, so that we do not repeat the same karmic or genetic mistakes.

When a certain animal within us, as a form of a particular energy, is peaceful and satisfied – we are capable of living our life on Earth to the fullest, and at the same time fulfilling the deepest needs of our ancestors.

This is when we align with our own vibration on Earth, having found our “identity of energy” or what the shamanic tradition calls – our Spiritual Power Animal.

Paperback: 312 pages


Reincarnation Astrology

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 25 EUR Poruči
Cena ebook: 22 EUR Poruči ebook

Reincarnation Astrology

The goal of Reincarnational Astrology is to discover the threads that connect the Soul into one whole throughout many lives. These lives continue into both past and future, and when connected, they can enable us to live the great story of our Soul on the level of the current incarnation.

By recognizing the threads that connect our different lives, we acquire the ability to awaken our own Soul. This is when events stop being contradictory and begin to gain a new meaning within a bigger whole that keeps manifesting in every corner of our life.

Paperback: 328 pages


Field of all Possibilities - Technology of Consciousness

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 25 EUR Poruči
Cena ebook: 22 EUR Poruči ebook

Field of all Possibilities - Technology of Consciousness

Everything in our surroundings is a reflection and extension of ourselves. Each aspect of our life, our health, relationships and even everything we ascribe to other people or consider to be objective circumstances are actually a part of our own creation, and thus become our own responsibility. The change that originates within the field of consciousness is akin to direct action from the commanding headquarters. However, the question arises: what is consciousness? How can we become aware of it? Finally, how can we make changes in this field of consciousness in practical terms, so that they can reflect on our life like gold obelisks of the most radiant light?

Paperback: 220 pages


Pillars of Destiny

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 50 EUR Poruči
Cena ebook: 45 EUR Poruči ebook

Pillars of Destiny

Pillars of Destiny is a unique book about the influence of the fixed stars based on the constellations' mythological code.

The book describes the influences of 291 stars from the empirical or the traditional point of view, as well as giving the mythological code of any given constellation.

Moreover, special attention is paid to some 54 constellations, which are thoroughly analyzed.Astrological interpretations are given for their influence on life stories.

The book is illustrated with 50 example charts which describe the influence of 100 different fixed stars.

A separate chapter,“Anatomy of Constellations,” presents the symbolic relationship between stars and body parts, or the images they represent within the constellations.

Hardcover: 670 pages


The Four Gates of Karma

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 25 EUR Poruči
Cena ebook: 22 EUR Poruči ebook

The Four Gates of Karma

The science that aims to explain why life assigned a certain role to someone – a role defined by gender, race, origins, and from there by one’s status and various other factors – is karmic astrology.

Getting to know one's previous embodiments also means getting to know the future ones, because past and future are bound with an invisible thread into one. That unity lives in the present and is visible in all circumstances and deeds of a person in their current incarnation.

The people surrounding us represent our past and remind us of the lives and roles we used to play, whether we liked them or not. We provide them with confirmation with every reaction to them, and therefore sign up for our future and the next life. These are often small steps, because similar things attract each other, so the future life will be similar to a previous one. However, the Soul longs only for nobility and to enrich with unity all that it has already lived through.

If the purpose of Natal Astrology is to explain what will happen in a person’s life, and Predictive Astrology to point to when something will happen, then it is Karmic Astrology that gives an explanation of why and how a person has created their particular destiny.

Karmic and Reincarnation Astrology describe a person’s previous lives that led to their current circumstances, illuminating the purpose they need to fulfill in their present life, as well as the roles they will play in their future lives.

Paperback: 312 page


Wheel of Destiny

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 40 EUR Poruči
Cena ebook: 36 EUR Poruči ebook

Wheel of Destiny

If astrology were considered a science, it would be a science of relationship. The moment our mind and body disappear, the relationshipbetween the mind and body still survives, and this is what we call the Soul. As such, the Soul is eternal, it keeps evolving and creating what we call destiny.

Every relationship we create with another person forms an abstract entity that exists as an indestructible factor. We change it through the communication that unfolds between our mind and body, i.e., our conscious and unconscious parts, as well as all the polarities we keep facing in life, thus programming our own fate.

Therefore, astrology provides us with the end result of the qualities within one relationship – and the sum of all the relationships we have is our Soul.

Some of the areas that this book covers are:

 • How is an Event Created?
 • The Trinity of Astrological Language
 • Planet, their dignity and Stationary Planets
 • The Ruler of the Ascendant
 • House Rulers
 • Dispositors
 • Astrological Series 1 - 12
 • A Psychological Portrait and our Intentions
 • Love and Marriage
 • Sexuality and Sexual Affinities
 • Finances

Paperback: 440 pages


Zmajevi Solarnih Eklipsi

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 220 EUR Poruči

Zmajevi Solarnih Eklipsi

U ovoj knjizi obrađeno je i klasifikovano 5346 solarnih eklipsi u ukupnom rasponu koji se proteže od 188. godine do 3617. godine Nove Ere. Ovaj opseg u potpunosti pokrivaju ukupno 74 SAROS porodice, koje su definisane i opisane u posebnim poglavljima. 

Na taj način je definisana svaka solarna eklipsa koja se odigrava u periodu od 1440. do 2400. godine, dakle u jednom hiljadugodišnjem periodu. Da bi se to postiglo, morale su se uzeti u obzir porodice koje započinju mnogo ranije, ali se završavaju u periodu koji obuhvata ovih 1000 godina, kao i one koje se završavaju mnogo kasnije od 2400. godine, ali njihovi počeci obuhvataju ovaj hiljadugodišnji period.

Razlog za detaljnu klasifikaciju eklipsi u ovih 1000 godina je u potrebi da se dobro razume vreme u kome se nalazimo i koje se oslanja na mnoga sećanja prošlosti, ali je i snažno povezano sa budućnošću, naročito sa periodom početka Doba Vodolije. Naime, sama precesija prolećnog ekvinocija u sideralni znak Vodolije počinje 2378. godine, pa je osnovna ideja bila da se opišu sve solarne eklipse koje će se odigrati u periodu do tog doba. 

Ono što je specifično za ovu knjigu jesu njene dimenzije, kao i nesvakidašnji izgled. Uz knjigu takođe dobijate i specijalno dizajniranu, lux kutiju.

Format: B3
Obim: 563 strane
Povez: tvrdi


Praktikum Karmičko-Reinkarnacijske Astrologije

Autor: Ivana Šaljić Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Praktikum Karmičko-Reinkarnacijske Astrologije

Ova knjiga predstavlja zbirku primera i vežbi koje je asistent i predavač Kepler Instituta, Ivana Šaljić, pripremila i koje se koriste kao sastavni deo edukacije za studente koji pohađaju program Karmičko-Reinkarnacijske Astrologije na Kepler Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju.

Praktikum Karmičko-Reinkarnacijske Astrologije se može koristiti i kao dodatak udžbenicima karmičke i reinkarnacijske astrologije “Četiri Kapije Karme” i “Reinkarnacijska Astrologija”, budući da u sebi obuhvata praktične primere tehnika tumačenja prošlih i budućih života, kao i tehnike karmičke sinastrije, korišćenja planetarnih čvorova, ali i fiksnih zvezda, eklipsi i vremenskih metoda u ovoj oblasti.

Format: B5
Obim: 162 str
Povez: broširani


Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 35 EUR Poruči
Cena ebook: 32 EUR Poruči ebook

Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti

Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricu koja nosi čitav niz svih njegovih sećanja

Pored svog naslednog i karmičkog uticaja, svaki horoskop opisuje i upliv 72 Anđela Zodijaka. Oni deluju kao kvalitet posebne svetlosne inteligencije koja budi jedan horoskop i unosi energiju isceljenja života.

Anđeli su suptilni entiteti koji predstavljaju direktan kanal sa Višom Inteligencijom natusa, a u okviru Zodijaka ukazuju na princip “vertikalne astrologije”.

Takođe, svako od nas ima 5 ključnih Anđela koji predstavljaju našu svetlosnu osnovu, a sama priroda Anđela je izražena kroz egzaltaciju planeta.

Format: B5
Obim: 480 str


Reinkarnacijska Astrologija

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 25 EUR Poruči
Cena ebook: 22 EUR Poruči ebook

Reinkarnacijska Astrologija

Cilj reinkarnacijske astrologije je u pronalaženju struna koje kroz mnoge živote povezuju Dušu u jednu celinu. Ti životi se prostiru i u prošlosti i u budućnosti, a njihovo povezivanje omogućava natusu da živi veliku priču svoje Duše na nivou date inkarnacije, tj. sadašnjeg života.

U ovoj knjizi posebno su obrađene sledeće oblasti:

-      Otvaranje sećanja prošlog života, kao i lanca prošlih života

-      Otvaranje sećanja budućeg  života, kao i lanca budućih života

-      Pored Mesečevih čvorova, posebna pažnja je posvećena ulozi planetarnih čvorova u karmičko-reinkarnacijskoj astrologiji

-      Različiti primeri otkrivanja veza koje postoje između dve inkarnacije iste Duše

Format: A5
Obim: 307 str
Povez: broširan


Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 20 EUR Poruči
Cena ebook: 18 EUR Poruči ebook

Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života

Uspostavljanje stabilne energetske komunikacije sa Vodičem Senke predstavlja temeljnu energetsku osnovu za razvoj viših stanja svesti. Upravo tome će vas ova knjiga, kao svojevrsni vodič kroz integraciju karmičkih života naučiti: kako da kroz spoj astrologije, životinjskih duhovnih vodiča i vežbi izračunate svog Vodiča Senke, radite na integraciji svojih suprotnih delova i prošlih života, i od sabotera napravite prijatelja koji će vam dati ogromnu energiju za ostvarenje vaših punih potencijala. Ovo je specijalan rad koji vas menja iznutra više nego bilo šta drugo.

Format: A5
Obim: 318 str
Povez: broširani 


Tehnologija Svesti

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Tehnologija Svesti

Stanje svesti samo po sebi predstavlja ključno polje preko koga se prelama sva sudbina koja nam je kao genetska navika dodeljena i zapisana u natalnoj karti. Izmena u polju svesti dovodi do izmene svih navika u našem događaju, kao i same sudbine pojedinca.
 
Kako je svako stanje svesti uvek određeno prethodnim stanjem energije, da bi čovek postigao više stanje svesti u svom životu, neophodno je da razvije više stanje energije, kao i da nauči kako da održava to povišeno energetsko stanje.
 
U knjizi “Tehnologija Svesti – polje svih mogućnosti” za svaku planetu natalnog horoskopa dati su posebni modeli aktiviranja, buđenja i oživljavanja njenog polja svesti i to kroz brojne praktične vežbe za rad sa svakom planetom, odnosno energetskim centrom.
 
Knjiga se na mnoge načine bavi i mehanizmima prevazilaženja karme za svaku planetu, kao i pronalaženjem lične svrhe ili misije.
 
Format: A5
Obim: 211 str
Povez: broširani


Priručnik prediktivne astrologije

Autor: Oner Dozer Cena: 25 EUR Poruči
Cena ebook: 22 EUR Poruči ebook

Priručnik prediktivne astrologije

Na preko 400 strana, ovaj praktični priručnik za upotrebu prognostičkih tehnika moderne i tradicionalne astrologije, opisuje upotrebu velikog broja najraznovrsnijih astroloških prediktivnih tehnika. 
 
Pored izuzetnih opisa efekata tranzita svih planeta, jedna od centralnih tema knjige je i razmatranje vladara vremena, odnosno hronokratora. 
 
Takođe, posebna poglavlja knjige bave se direkcijama po triplicitetima i terminima, primarnim direkcijama, sekundarnim progresijama, zatim drevnim tehnikama planenarnih perioda firdara, kao i metodom predviđanja putem profekcija, eklipsama, solarnim i lunarnim povratcima i konačno, tradicionalnim i modernim tehnikama rektifikacije horoskopa. 
 
Format: A5
Obim: 411 str
Povez: broširani


Energetska Psihologija

Autor: Lea Imširagić Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Energetska Psihologija

Naučite svoju energiju da radi za vas

Šta obrađuje knjiga:

Praktične tehnike koje svako može brzo da nauči i da primenjuje svaki dan i tako sebi obezbedi život u većem miru, ljubavi i uspehu na svim poljima.

Ova knjiga je praktični vodič za samopomoć – kako da pomoću modernih tehnika energetske psihologije brzo preokrenemo naše negativne i poražavajuće emocije, misli, uverenja i navike - jer je sve ovo energija - tako da naša energija radi za nas.

1. Naučićete kako da prepoznate koje emocije slabe koji deo tela i određeni organ, kao i kako da ih brzo izmenite kroz konkretne i jednostavne vežbe energetske psihologije za svaki deo tela i za svako emotivno stanje, a koje se sprovode preko meridijanskih tački.
2. Naučićete kako da se oslobodite samoporažavajućih i ograničavajućih emotivnih obrazaca, uverenja i ponašanja ponekad i za nekoliko minuta.
3. Otkrićete kako aktivirati svoje latentne potencijale i živeti kreativno i zdravo na svim nivoima.
4. Zabavićete se novim načinom da brzo i efikasno sve odgovore pronalazite u sebi.
5. Dobićete trening kako da još efikasnije koristite afirmacije, vizuelizacije i postavljanje i ostvarenje ciljeva.
6. Svakim novim korakom ćete povećati svoje poverenje u sebe i samopouzdanje, jer ćete naučiti kao da identifikujete i izmenite suštinska uverenja i unutrašnju sliku o sebi i tako oslobodite put ka onome što svesno želite.
7. Naučićete kako svaki dan da povećavate svoju sposobnost za ljubav, uspeh i radost u životu.

Format: A5
Obim: 235 str
Povez: broširani


Duhovni Životinjski Vodiči

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 20 EUR Poruči
Cena ebook: 18 EUR Poruči ebook

Duhovni Životinjski Vodiči

Životinje čine energetsku osnovu ljudi. Sam dinamizam ljudske podsvesti predstavlja ogromno polje energije koja ima svoju prirodu i koja je uvek u korespodenciji sa određenom životinjom. Svi ti oblici energija čine naše instinktivno emotivno polje koje nas direktno određuje i koje jednom rečju nazivamo sudbinom.

Upravo je u tome značaj razumevanja duhovne prirode životinja, jer usaglašavanjem sa različitim darovima koje svaka od njih poseduje, čovek ispravlja svoje podsvesne, instinktivne i često nasleđene kodove koji ga determinišu u smeru ponavljanja istih karmičkih, odnosno genetskih grešaka.

Kada je ogovarajuća životinja unutar nas, kao vid određene energije, smirena i zadovoljna – tada je osoba sposobna da u punom kvalitetu živi svoj život na Zemlji i da istovremeno ispuni najdublje potrebe svojih predaka.

Tada se ona uskladila sa svojom vibracijom na Zemlji pronašavši identitet energije ili ono što tradicije šamana nazivaju – svog Duhovnog Životinjskog Vodiča.

Format: A5
Obim: 318 str
Povez: broširani


Priručnik Medicinske Astrologije

Autor: Džejn Rider Patrik Cena: 20 EUR Poruči
Cena ebook: 18 EUR Poruči ebook

Priručnik Medicinske Astrologije

Ovo je jedna od najpopularnijih knjiga u svetu kada je stručna medicinska astrologija u pitanju. U njoj su veoma jednostavnim astrološkim jezikom definisana zdravstvena stanja koja nastaju uplivom planeta, aspekata, znakova, kuća, kao i njihovim međusobnim odnosom.

Posebna poglavlja ove knjige opisuju upliv fiksnih zvezda, arapskih tačaka, kao i prirodu svakog stepena zodijačkog kruga koji se odnose na zdravlje natusa. Pored ovoga, u knjizi se objašnjava upotreba posebnih horoskopa za određivanje toka bolesti (dekumbiturni horskopi), zajedno sa odgovarajućom planetarnom simbolikom biljaka, koje pomažu postizanje balansa.

 

Format: A5
Obim: 286 str
Povez: broširani

 


AstroHealing - udžbenik za astrološko isceljivanje

Autor: Lea Imširagić Cena: 25 EUR Poruči
Cena ebook: 22 EUR Poruči ebook

AstroHealing - udžbenik za astrološko isceljivanje

AstroHealing je jedinstveni sistem kombinacije astrologije, tehnika energetske psihologije i vibratornih esencija, koji omogućava da se osoba dovede u balans na emotivnom, fizičkom, mentalnom i socijalnom nivou.

Ova knjiga predstavlja praktičan udžbenik za one koji žele da se bave oblašću AstroHelinga, dajući detaljne veze koje postoje između planetarnih pozicija u znacima, kućama, elementima, planetanrih aspektata – i vibratornih esencija koje omogućavaju ravnotežu za različite izazovne planetarne pozicije.

 

Sve što se događa u našem životu, dešava se i u nama, te dovođenjem unutrašnjih energija u ravnotežu, automatski ostvarujemo i dobrobiti u svim izraženim oblastima života.


Format: B5
Obim: 360 str
Povez: broširani


Priručnik za Energetsku Astrologiju

Autor: Lea Imširagić Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Priručnik za Energetsku Astrologiju

Sve što se nalazi u Univerzumu, nalazi se i u svakom čoveku. Planete tako predstavljaju energetske centre unutar eteričnog tela odakle se manifestuje čitava sudbina koju vidimo u natalnom horoskopu.

Ova knjiga opisuje prirodu deset energetskih centara unutar čoveka, njihov "potpis" iz natalnog horoskopa i objašnjava praktične vežbe za dovođenje planeta u balans, odnosno ispravljanje negativnih planetarnih zapisa.

Pored ovoga, u knjizi su navedena i iskustva klijenata u praktikovanju Energetske Astrologije, a razrađeni su i slučajevi gde se na primerima horoskopa pokazuje kako se "negativna" planetarna konfiguracija, pozicija ili aspekt transformišu u skladno i harmonično stanje.

Format: A5
Obim: 310 strana
Povez: broširani


Odiseja 2012

Autor: Aleksandar Imširagić, Nia Nedeljković, Roy Gillett Cena: 25 EUR Poruči
Cena ebook: 23 EUR Poruči ebook

Odiseja 2012

"Knjiga daje veoma širok i slojevit pogled na evoluciju naše civilizacije i planete Zemlje, u želji da odgovori na mnoga pitanja koja se tiču našeg budućeg razvoja a koji obuhvata i period velikih promena kojima idemo u susret. • Prelazak zvezde Regulus u znak Devicu i buđenje ženskog principa kroz dalju evolutivnu putanju čovečanstva • Evolutivni pravac našeg puta ka Dobu Vodolije i promene kroz koje ćemo proći kako bismo se pripremili za ulazak to Doba • Promene sistema vrednosti na planetarnom nivou koju najavljuje ulazak Regulusa u zodijački znak Devicu i buđenje Svesti čovečanstva kroz vraćanje drevnim znanjima o sadejstvu čoveka, Zemlje i kosmosa, kao i naše povezivanje sa prirodom koje uspostavlja veći stepen odgovornosti prema planeti Zemlji i njenim raznovrsnim oblicima života. • Aktiviranje energetskih centara - čakri - kako na globalnom planetarnom nivou, tako i na nivou svakog pojedinca • Period od 2011. - 2025., sa posebnim naglaskom na izuzetnu važnost 2012. godine "

Format: A5
Obim: 320 strana
Povez: tvrdi


Knjiga Vladarstava u Astrologiji

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 20 EUR Poruči
Cena ebook: 18 EUR Poruči ebook

Knjiga Vladarstava u Astrologiji

Ovo je knjiga koju bi svaki astrolog neizostavno trebao da ima u svojoj biblioteci! Reč je o jednoj od primarnih astroloških knjiga u kojoj su izneta vladarstva za oko 5000 različitih pojmova, geografskih oblasti, svih delova tela uključujući i ogroman broj kostiju, mišića, vena, arterija, kičmenih pršljenova...; rodbinskih veza, životinja, biljaka, vrsta drveća, pića, oružja, brojeva, delova odeće, boja i mnogih drugih pojmova koji život čine, kao i preko 500 imena sa našeg područja, pa čak i svako pojedinačno slovo kako azbuke, tako i abecede u sistemu planetarne vladavine i posebnih stepena Zodijaka. Svi pojmovi razvrstani su u četiri kategorije: po abecednom redu, planetama, znacima i kućama. Koristeći međusobne kombinacije Simbola na osnovu ove Knjige moguće je do u detalje opisati događaje u životu, kao i dobiti živopisan odgovor na bilo koje postavljeno pitanje.

Format: A5
Obim: 390 strana
Povez: tvrdi


Astrologija prošlih života

Autor: Patricia L. Walsh Cena: 25 EUR Poruči
Cena ebook: 22 EUR Poruči ebook

Astrologija prošlih života

Patricija Volš, čuveni američki astrolog i regresolog iznosi rezultate svojih istraživanja sa hiljadama klijenata – njihove regresoterapije uporedo sa astrološkim kartama. Ova knjiga pokazuje da naši prošli životi nisu samo likovi u prošloživotnim dramama, već da oni takođe žive u nama danas kao "pod-ličnosti". Njihovi "nedovršeni poslovi" mogu se danas otkriti kroz iracionalne strahove, fobije ili obrasce koji se ne mogu lako menjati. Mi osećamo njihove emocije, ispoljavamo njihove talente, mislimo njihove misli, ograničeni smo njihovim strahovima i hronično ponavljamo nedoumice, često nesvesni da to radimo. Ovo su karmički kompleksi koji se prenose kroz živote i u suštini uslovljavaju nas da "nastavimo" gde smo stali. Patricija demonstrira najpre kako oni utiču na osobu, a zatim, kako rešavanje ovih kompleksa može da promeni nečiji život. U knjizi je opisano preko 50 detaljnih primera sesija regresija i tumačenja prošlih života iz astrološke karte.

Format: A5
Obim: 555 strana
Povez: broširani


Sunce - Uran, astrološka sveska

Autor: Planetarne mandale Cena: 11 EUR Poruči

Sunce - Uran, astrološka sveska

Planetarne Mandale predstavljaju slike odnosa koje formiraju planete u kretanju u određenom vremenskom razdoblju. Ove slike dovode u balans aspekte dve planete, a samo posmatranje Planetarnih Mandala oživljava njihov sklad i harmoniju na dubokom nesvesnom nivou. Planetarne Mandale je moguće koristiti za pojačavanje snage povoljnih planetarnih aspekata koje osoba ima u svom natalnom horoskopu, kao i za lečenje nepovoljnih aspekata – kada ova slika služi kao posebna Astrohealing tehnika. Sveske sa Planetarnim Mandalama oživljavaju harmonične vibracije odnosa dve planete i onoga što one predstavljaju u natalnoj karti osobe. Planetarna mandala Sunce – Uran stvara povoljnu vibraciju ideja, kao i omogućava uspostavljanje novih i skladnih odnosa sa izraženim suprotnostima u životu.

Format: A5
Obim: 300 strana Štampa: pun kolor
Povez: tvrdi


Sunce - Saturn, astrološka sveska

Autor: Planetarne mandale Cena: 11 EUR Poruči

Sunce - Saturn, astrološka sveska

Planetarne Mandale predstavljaju slike odnosa koje formiraju planete u kretanju u određenom vremenskom razdoblju. Ove slike dovode u balans aspekte dve planete, a samo posmatranje Planetarnih Mandala oživljava njihov sklad i harmoniju na dubokom nesvesnom nivou. Planetarne Mandale je moguće koristiti za pojačavanje snage povoljnih planetarnih aspekata koje osoba ima u svom natalnom horoskopu, kao i za lečenje nepovoljnih aspekata – kada ova slika služi kao posebna Astrohealing tehnika. Sveske sa Planetarnim Mandalama oživljavaju harmonične vibracije odnosa dve planete i onoga što one predstavljaju u natalnoj karti osobe. Planetarna mandala Sunce – Saturn preko ove sveske oživljava vibracije izgradnje i poslovnog uspeha.

Format: A5
Obim: 300 strana Štampa: pun kolor
Povez: tvrdi


Sunce - Jupiter, astrološka sveska

Autor: Planetarne mandale Cena: 11 EUR Poruči

Sunce - Jupiter, astrološka sveska

Planetarne Mandale predstavljaju slike odnosa koje formiraju planete u kretanju u određenom vremenskom razdoblju. Ove slike dovode u balans aspekte dve planete, a samo posmatranje Planetarnih Mandala oživljava njihov sklad i harmoniju na dubokom nesvesnom nivou. Planetarne Mandale je moguće koristiti za pojačavanje snage povoljnih planetarnih aspekata koje osoba ima u svom natalnom horoskopu, kao i za lečenje nepovoljnih aspekata – kada ova slika služi kao posebna Astrohealing tehnika. Sveske sa Planetarnim Mandalama oživljavaju harmonične vibracije odnosa dve planete i onoga što one predstavljaju u natalnoj karti osobe. Planetarna mandala Sunce – Jupiter u okviru ove sveske aktivira vibracije prosperiteta.

Format: A5
Obim: 300 strana Štampa: pun kolor
Povez: tvrdi


Sunce - Venera, asrtološka sveska

Autor: Planetarne mandale Cena: 11 EUR Poruči

Sunce - Venera, asrtološka sveska

Planetarne Mandale predstavljaju slike odnosa koje formiraju planete u kretanju u određenom vremenskom razdoblju. Ove slike dovode u balans aspekte dve planete, a samo posmatranje Planetarnih Mandala oživljava njihov sklad i harmoniju na dubokom nesvesnom nivou. Planetarne Mandale je moguće koristiti za pojačavanje snage povoljnih planetarnih aspekata koje osoba ima u svom natalnom horoskopu, kao i za lečenje nepovoljnih aspekata – kada ova slika služi kao posebna Astrohealing tehnika. Sveske sa Planetarnim Mandalama oživljavaju harmonične vibracije odnosa dve planete i onoga što one predstavljaju u natalnoj karti osobe. Sunce – Venera mandala u okviru ove sveske oživljava Vibracije Ljubavi.

Format: A5
Obim: 300 strana Štampa: pun kolor
Povez: tvrdi


Astrološka sinteza

Autor: Friedrich Schwickert and Adolf Weiss Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Astrološka sinteza

Astrološka sinteza je jedno od najvažnijih astroloških dela napisanih u XX veku. Budući da je ova knjiga bazirana na učenju velikog francuskog astrologa iz XVII veka – Žan Batist Morena, ono nesumnjivo spada u klasiku astrološke literature.

Format: A5
Obim: 315 strana
Povez: broširani


Tetrabiblos

Autor: Claudius Ptolemaeus Cena: 12 EUR Poruči
Cena ebook: 11 EUR Poruči ebook

Tetrabiblos

Tetrabiblos je jedno od najčuvenijih astroloških dela antike i predstavlja svojevrsnu „astrološku bibliju", budući da je na ovim principima izgrađivana praktično sva astrološka misao od antičkih vremena, sve do današnjih dana. Ova knjiga daje detaljna uputstva za tumačenje najrazličitijih oblasti natalnog horoskopa, kao i osnove mundane astrologije, te je kroz čitavo vreme razvoja Zapadne astrologije predstavljala nezaobilaznu knjigu na kojoj je svaki značajniji astrolog gradio svoje umeće.

Format: A5
Obim: 200 strana
Povez: broširani


Efemeride od 1930. do 2030.

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 25 EUR Poruči
Cena ebook: 22 EUR Poruči ebook

Efemeride od 1930. do 2030.

Astrolabove efemeride za 100 godina od 1930. do 2030. godine) prve su efemeride ovakvog tipa na našim prostorima. Uz pomoć efemerida uvek imamo preciznu tabelu sa kretanjima planeta, kao i jasnu sliku svih promena koje se dešavaju tokom vremena. Ovo je posebno korisno kada nam je potrebna slika tranzita za određeni period ili kada želimo da imamo jasnu sliku kretanja progresija u životu natusa. Ove efemeride u sebi sadrže pozicije svih planeta, uključujići i poziciju Hirona i planete Ceres za ponoć svakog dana u godini. U posebnom dodatku na stranicama iza efemerida navedeni su podaci koji govore o raznim promenama u računanju vremena kod nas, kako u smislu promene julijanskog u gregorijanski kalendar, tako i u smislu svih konvencionalnih promena vremena, kao što su ratno vreme koje je kod nas važilo tokom drugog svetskog rata ili tzv. letnje vreme koje je uvedeno 1983, sa svim onim promenama koje su se u međuvremenu događale.

Format: B5
Obim: 630 strana
Povez: broširani


Naučna Astrologija - Tajna moć Značenja

Autor: Lea Imširagić Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Naučna Astrologija - Tajna moć Značenja

Pored Materije i Energije koje čine strukturu vidljivog sveta, na kojima se zasnivaju svi dosadašnji naučni principi – vrhunski naučnici, a među njima i jedan dobitnik Nobelove nagrade iz hemije – otkrivaju da je Značenje stvari samo po sebi treća komponenta realnosti. Ova komponenta u sebi sadrži celokupnu vrednost i materije i energije – te je, stoga, odgovorna za stvaranje. Upravo je na ovim principima zasnovana astrologija, koja je oduvek znala za tajnu moć značenja stvari i koja na početku 21. veka biva ponovo otkrivena od vrhunski priznatih naučnika kao izuzetno sredstvo koje nam pokazuje kako u suštini univerzum funkcioniše i kako mi funcionišemo u okviru njega.

Format: A5
Obim: 152 strane
Povez: tvrdi


Tajna prenatalnog koda

Autor: Tad Mann Cena: 15 EUR Poruči

Tajna prenatalnog koda

Čitav razvoj natusa, kao i svi događaji u njegovom životu odvijaju u sekvencama kroz horoskopski krug – ali ustvari sve je počelo još od našeg začeća. Sve ove sekvence važnih unutrašnjih i spoljašnjih događaja mogu biti datirane precizno koristeći jedinstvenu vremensku skalu. Ted Menova jedinstvena sinteza psihologije i biologije daje novu dimenziju astrologiji, a istovremeno je jednostavna za razumevanje i služi kao vodič za životni razvoj. Ova knjiga na potpuno jedinstven način opisuje život od njegovog začeća do rođenja, a zatim sve događaje koji se odigravaju u životu, kao kodovi iskustva prenatalnog perioda.

Format: A5
Obim: 294 strane
Povez: broširani


Astrologija Anđela

Autor: Aleksandar Imširagić, Lea Imširagić Cena: 25 EUR Poruči
Cena ebook: 22 EUR Poruči ebook

Astrologija Anđela

Pored svog naslednog i karmičkog uticaja, svaki horoskop opisuje i upliv 72 Anđela Zodijaka. Oni deluju kao kvalitet posebne svetlosne inteligencije koja budi jedan horoskop i unosi energiju isceljenja života. Anđeli su suptilni entiteti koji predstavljaju direktni kanal sa Višom Inteligencijom natusa, a u okviru Zodijaka ukazuju na princip „vertikalne astrologije". Ova knjiga objašnjava vezu između Astralnog i Eteričnog univerzuma s jedne strane – i genetskog koda s druge strane koji ima mogućnost prenošenja svetlosne energije i inteligencije u vidu Anđela koji se kroz pentade Zodijaka manifestuju kao inteligencija čistote i ispravne vibracije. Knjiga opisuje prirodu i upliv svakog od 72 Anđela Zodijaka na život natusa, kao i potrebu Anđela koju natus treba da ispuni kako bi aktivirao svetlost, ukoliko ona nije prisutna u datom delu horoskopa, te tako iscelio sopstveni život ili njegove delove.

Format: A5
Obim: 416 strana
Povez: broširani


Praktikum prediktivne astrologije

Autor: Aleksandra Ralić Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Praktikum prediktivne astrologije

U ovom praktikumu razrađeni su primeri, vežbe i zadaci sa urađenim odgovorima iz najrazličitijih oblasti prediktivne astrologije u kojima su predstavljeni modeli određivanja događaja u vremenu koristeći veliki broj različitih prediktivnih tehnika, te je i ovaj praktikum sastavni deo obrazovanja koje studenti druge godine studija razrađuju u okviru svojih studentski vežbi. Autori ovog praktikuma su profesori i asistenti Kepler Instituta: Aleksandra Ralić ISAR C.A.P.; Svetlana Miletić i Tatjana Milošević.

Format: B5
Obim: 264 strana
Povez: broširani


Praktikum natalne astrologije

Autor: Zorica Ilievski Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Praktikum natalne astrologije

Ova jedinstvena zbirka urađenih zadataka iz natalne astrologije pokriva primere iz različitih oblasti života, kao što su emotivni i bračni život natusa, seksualnost, porodica… Praktikum u sebi sadrži oko 100 primera-zadataka sa urađenim rešenjima, te kao takav predstavlja sastavni deo obrazovanja koji se u okviru vežbi razrađuje na Kepler Institutu. Autori ovog praktikuma su profesori i asistenti Kepler Instituta: Zorica Ilievski ISAR C.A.P.; Dušica Miljković, Ðurđija Ðurić i Marina Antunović.

Format: B5
Obim: 268 strana
Povez: broširani


Krugovi vremena

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Krugovi vremena

Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića posvećena sistemu astrološkog prognoziranja daje konkretan pristup izradi predikcija na osnovu određenog broja sistematizovanih tehnika koje omogućavaju astrologu da izabere odgovarajuću prediktivnu tehniku za odgovarajući slučaj. Knjiga obiluje mnogim primerima i predstavlja jedan od najpraktičnijih udžbenika iz ove oblasti.

Format: A5
Obim: 296 strana
Povez: broširani


Asteroid Odisej

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 9 EUR Poruči

Asteroid Odisej

Ovaj asteroid nosi u sebi životnu priču svakog čoveka – njegovu ličnu Odiseju u pronalasku svog voljenog partnera, svog istinskog mesta pripadanja, kao i svoje životne perspektive. „Verujem, dakle postojim" jeste glavna poruka koju Odisej ima za svakog čoveka, predstavljajući tako glavni mit ili „mit nad svim mitovima" koje vodimo u životu, jer je u ovoj velikom putovanju dat odgovor na natusovo traganje za svojom pravom prirodom. Ova knjiga opisuje glavne faze čovekovog traganja, kao i specifičan uglovni aspekt koji se ovde pojavljuje ukazujući na prirodu „tragaoca", a uz opis asteroida po kućama horoskopa, date su i efemeride ovog tela za sto godina.

Format: A5
Obim: 96 strana
Povez: broširani


Asteroid Apolon

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 9 EUR Poruči

Asteroid Apolon

U njegovom proročištu u Delfima stajao je moto, maksima: „Poznaj sebe, upoznaćeš Univerzum i Bogove". roročište koje je Apolon stvorio jedno je od najstarijih proročišta na Zemlji u koje su ljudi dolazili po tumačenje budućnosti. Apolon, Bog Sunca je ujedno i zaštitnik proroka ali je i pokrovitelj umetnosti i muza. On je zaštitnik svih stvari koje su ispravne. Priroda Apolona je ona koja predstavlja centar unutar samog Sunca. Sa Apolonom dobijamo onu tačku koja nam daje celinu, a konačno – imati celinu znači biti zdrav, jer celina je ono što isceljuje. Apolon u sebi nosi jednu potrebu svakog čoveka da upozna sebe – a samim tim i sve ostalo. Upliv ovog izuzetnog asteroida dat je pokućama, zajedno sa efemeridama od 1920. do 2020. godine.

Format: A5
Obim: 96 strana
Povez: broširani


Asteroid Artemida

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 9 EUR Poruči

Asteroid Artemida

Artemida je grčka Boginja Meseca, poznata je i kao boginja lova, ali i kao i Boginja koja štiti one koji su nejaki, a posebno decu. Ipak, Artemida je pre svega specifična u svojoj ulozi kao Boginja primarnih instikata koji su definisani Mesecom, te tako opisuje onaj najstariji deo Duše koji je neraskidivo povezan sa prirodom, instinktima, komunikacijom sa životinjama i preživljavanjem. Bez nje kao bez jednog specifičnog nosača, natus nema sposobnost da bude blizak svojoj duši i da samim tim kroz taj dodir sa prirodom, sa animalnim svetom otkrije svoje duboke kontradiktornosti.U knjizi je asteroid Artemida opisan kroz različite primere, svoje specifične uglovne odnose, uticaj kroz 12 kuća horoskopa, sa priloženim efemeridama za 100 godina.

Format: A5
Obim: 96 strana
Povez: broširani


Asteroid Heba

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 9 EUR Poruči

Asteroid Heba

Heba predstavlja Boginju večne mladosti, ali je poznata i kao Boginja oproštaja. Ona je sipala bogovima nektar večne mladosti– piće koje samo bogovi piju – te tako predstavlja prvu Vodoliju! Heba predstavlja sklad lepote i znanja koje se ovde izražava u formi mladosti, jer svaka istina se izražava u formi lepote i nudi sposobnost da se lepota živi kao znanje, što se opet, u simbolici Hebe, saznaje da se to događa kroz sposobnost opraštanja. U knjizi je razrađen specifični kod ovog asteroida, uz različite primere, njegove efekte delovanja po kućama i efemeride od 1920. do 2020. godine.

Format: A5
Obim: 96 strana
Povez: broširani


Asteroidi Eros i Psiha

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 9 EUR Poruči

Asteroidi Eros i Psiha

Psiha na grčkom znači Duša – a kako ova priča govori – ona je neraskidivo vezana za Erosa! Priča o Erosu i Psihi je priča o ljubavi između jednog boga i jedne smrtne žene. Eros je Bog ljubavi, a Psiha je najlepša među smrtnicama. Psiha predstavlja stanje uma, stanje duše, koju natus mora da izgradi ako hoće da postane potpuno sposoban da primi božanski nektar čije su moći ogromne. Ova dva asteroida treba pratiti kao jednu celinu. Ova priča nam govori da su tri faze i tri života potrebna da bi otkrili svoju psihu u celini – koja se manifestuje preko otkrovenja samog Boga Ljubavi – Erosa.Uz knjigu su date efemeride za oba asteroida za period od 100 godina.

Format: A5
Obim: 104 strane
Povez: broširani


Asteroid Toro

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 9 EUR Poruči

Asteroid Toro

„Toro" znači Bik. On predstavlja asteroid koji govori o prirodi Zemlje, jer je poznato da je sama planeta Zemlja u znaku Bika iz mnogih razloga. Upravo u simbolici tog znaka boravi i tajna za sve Zemljane, za sve ono što na Zemlji postoji, te kada se žele znati neke stvari koje se tiču onoga što je za život čoveka vezano – posmatraćemo Toro kako bi se dobio odgovor na ključna pitanja koja se tiču života. Asteroid Toro će u svačijem horoskopu da ukaže sva ona pitanja koja natusa primarnije od mnogih drugih u materijalnoj formi za Zemlju vezuju, te će da ukaže samim tim i na njegovu sposobnost da živi sretan u ovom životu.

Format: A5
Obim: 96 strana
Povez: broširani


Asteroid Nika

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 9 EUR Poruči
Cena ebook: 8 EUR Poruči ebook

Asteroid Nika

Grčka boginja pobede Nika u Rimu poznata kao Viktorija, jeste ona koja nosi uspeh i svu moguću podršku koju svako želi da ima u životu, da bi u svakoj situaciji u kojoj se nađe natus uspeo da bude snažan. Ali biti pobednik, znači biti uvek potpuno hrabar i pun vere. To je suštinska priča Nike. To je mentalitet uspeha koji osobi daje osećaj da nikada ne može izgubiti.

Format: A5
Obim: 88 strana
Povez: broširani


Asteroid Fortuna

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 9 EUR Poruči
Cena ebook: 8 EUR Poruči ebook

Asteroid Fortuna

Fortuna je asteroid koji je posvećen rimskoj Boginji sreće, Boginji slučaja, onoj koja je u Rimu bila posebno obožavana, koja je imala svoj simbol – točak sreće, kao jedno kormilo koje je uvek govorilo o tome da se točak sreće okreće i da to što neko dobije u jednom trenutku, u sledećem možda neće biti tako. Zato je njen prvobitni simbol bio onaj gde je ona predstavljena sa krilima jer je predstavljala jednu mogućnost koja dođe i „odleti", ukazujući da je sreća promenljiva.

Format: A5
Obim: 96 strana
Povez: broširani


Asteroid Hekata

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 9 EUR Poruči
Cena ebook: 8 EUR Poruči ebook

Asteroid Hekata

Hekata je jedna od prvih boginja, bila je obožavana u pradavna vremena i poštovana kao ona koja može svaku želju da ispuni ako je zamolimo. Hekata je poznata i kao čarobnica koja nosi simboliku utkanu duboko u sile prirode. Ima veze sa svim onim što je povezano sa isceljivanjem, sa tajnim znanjima, sa onim što spaja svetove i što prevodi iz jednog sveta u drugi. Mi je zovemo Hekatom iako se nekada za nju koristi i naziv Hekate, dakle kao množina njenog imena, zato što je često predstavljena sa tri lika, kao biće koje ima 3 lica i koje se pojavljuje u 3 primarne funkcije i 3 primarne faze.

Format: A5
Obim: 88 strana
Povez: broširani


Asteroidi Posejdon i Amfitrita

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 9 EUR Poruči
Cena ebook: 8 EUR Poruči ebook

Asteroidi Posejdon i Amfitrita

Koja je to glavna tajna koja se otkriva ako se spozna gde se Posejdon nalazi u horoskopu? Koja je uloga Amfitrite, što je žena koja će biti za njega vrlo posebna, ona koju on negde traži? Posejdon i Amfitrita predstavljaju jedan vrlo poseban, idealistički par – onaj koji govori o srodnoj duši i o potrebi da se nađe jedno perfektno zadovoljstvo. Oni ukazuju da je ipak postojalo jedno idealno zadovoljstvo koje će natus uvek tražiti i koje će uvek imati težnju da ispuni, pa dok god čovek ne bude našao svoje ispunjenje, on će uvek ponovo i ponovo da dolazi i da se vraća nesvesno njega tražeći. Potreba i mogućnost za tim ispunjenjem, za tom željom Duše i potpunim zadovoljstvom, za tom pričom o ljubavi koju predstavlja potraga Posejdona za Amfitritom – sadržana je u poziciji asteroida Posejdona i Amfitrite u natalnom horoskopu. Knjiga obrađuje prirodu ova dva tela, kao i njihov specifičan uglovni odnos koji sam po sebi govori o idealnoj vezi, dok njihove pozicije po kućama horoskopa otkrivaju mesta na kojima privlačimo drugu stranu i ona na kojima smo sami privučeni. Uz knjigu su date efemeride za oba asteroida za period od 100 godina.

Format: A5
Obim: 96 strana
Povez: broširani


Asteroid Karma

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 9 EUR Poruči
Cena ebook: 8 EUR Poruči ebook

Asteroid Karma

Svaki asteroid deluje kao izaslanik neke planete. Tako je asteroid Karma izaslanik Saturna, a njegova pozicija ukazuje na sudbinsku priču koju natus nosi – bila ona povoljna ili ne. Uzrok i posledica ovde su povezani preko ovog tela, kao i posebnih uglovnih odnosa koje ovaj asteroid gradi. Asteroid Karma ukazuje na tačku koja, kao jednom silom neminovnosti, silom nesvesnog, silom kao iz 12. kuće – natusa vuče u ono što se prepoznaje kao „sudbina". Kakva je ta karma? Sigurno se uvek može govoriti da je to nepoznato delo koje se vuče iz genetike. Ipak, razumevanje sopstvene karme pomaže natusu da otkrije svoju pravu svrhu i ispunjenje nesvesnih težnji koje u njemu borave. Uz opis dejstva ovog asteroida po kućama i na primerima horoskopa, date su i njegove efemeride od 1920. do 2020. godine.

Format: A5
Obim: 88 strana
Povez: broširani


Asteroid Haos

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 9 EUR Poruči
Cena ebook: 8 EUR Poruči ebook

Asteroid Haos

Asteroid Haos se izučava i posmatra kao telo na Nebu koje predstavlja dodatak Uranove priče, ili u najmanju ruku nekoga ko je najbliži prirodi Urana. Asteroid Haos ima značajnu priču. Pre svega zato što Haos predstavlja u osnovi primarno ništavilo iz koga nastaje Svet. Sve ono što se vidi kao haos je ono što je nedokučivo primarnom načinu razmišljanja i nudi jednu sasvim drugu perspektivu, jednu sasvim drugu paradigmu. To je priča o kreaciji koja nastaje iz potpune neuzročne povezanosti. Zapravo Haos je mesto unutar koga svako kreativno biće stvara novi svet. Haos je upravo ono polje neodređenosti iz koga nastaju brojne mogućnosti. Ovo je polje svih mogućnosti. Sve u svemu, Haos će dati mogućnost da se svaki aspekt koji postoji koristi na najbolji način i ne samo u natalnom horoskopu, već i u svakom povoljnom tranzitu. Tada se javlja mogućnost da se bilo koji događaj izrazi na ne samo jedan moguć način. To je ono što je mogućnost stvaranja. Potrebno je posmatrati gde se on nalazi u horoskopu, da bi se razumelo šta je ono što se od njega može imati kao dar, jer dobar pogled Haosa jeste dar za natusa. Čitav svet nastao je iz Haosa. On je prauzrok stvari, pa ga kao takvog moramo i posmatrati unutar svakog horoskopa, o čemu primarno govori ovaj specifični asteroid. Njegova priroda vezana za sve ono što je novo i što snažno ukazuje na nov početak u životu. Njegova priroda izražena je i kroz specifičan „aspekt stvaranja", što je sve navedeno u ovoj knjizi, kao i pozicija ovog transneptunskog objekta po kućama, uz njegove efemeride za sto godina.

Format: A5
Obim: 88 strana
Povez: broširani


Asteroid Hermes

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 9 EUR Poruči
Cena ebook: 9 EUR Poruči ebook

Asteroid Hermes

Ono što je Merkur u Rimskoj mitologiji – jeste Hermes u Grčkoj. Ipak, uticaj asteroida Hermes se bitno razlikuje od upliva Merkura, pre svega zato što ovo telo ukazuje na znanja koja su tajna, dakle „hermetična", opisujući skrivenu vezu Merkura i Plutona. Njegovo postojanje vodi u svet tajni, na isti onaj način na koji su sva tajna znanja i svi primarni astrološki postulati pripisani Hermesu Trismegistosu. Posmatranjem Hermesa u natalnom horoskopu, kao i specifičan astrološki aspekt koji ukazuje na njegovo prisustvo, uspevamo da razumemo koliko su natusu otvorena vrata tajnih znanja, kao i sve one oblasti koje su „hermetički" zatvorene i tajne u njegovom životu. U knjizi je pored opisa prirode ovog asteroida, naveden i njegov upliv po kućama horoskopa, a date su i njegove efemeride od 1934. do 2034. godine.

Format: A5
Obim: 88 strana
Povez: broširani


Solarni povratak

Autor: Raymond Merriman Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Solarni povratak

Ova knjiga je doživela čak 9 izdanja na engleskom govornom području, što je čini jednom od najpopularnijih knjiga u svetu iz ove oblasti.
Knjiga obrađuje tumačenje solarnog povratka samog za sebe i u odnosu na natalni horoskop, tranzite prema Solaru, kao i progresiju solarnog povratka „dan za dan" u okviru horoskopa povratka – na osnovu čega je moguće davati veoma precizne prognoze za svaki dan.

Format: A5
Obim: 204 strane
Povez: broširani


Evolutivna astrologija

Autor: Raymond Merriman Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Evolutivna astrologija

Evolutivna astrologija definiše paradigme i metodologiju kojom se specifično meri rast Duše iz života u život. Ove metode su fokusirane na uticaj Plutona i osu mesečevih čvorova.

Ključni principi evolutivne astrologije su:
Ljudska Duša se inkarnira sukcesivno u protoku vremena.
Horoskop rođenja predstavlja odraz evolutivnih uslova Duše u trenutku inkarnacije.
U horoskopu rođenja su predstavljene i sve evolutivne namere Duše u datom životu.
Sve okolnosti u sadašnjem životu, kako na materijalnom, tako i na psihološkom nivou ne pojavljuju se nasumično, već samo predstavljaju odraz svih evolutivnih namera, s jedne i neminovnosti Duše s druge strane.
Svi astrološki simboli su multidimenzionalni i modeluju se kroz materijalne i psihološke izraze kroz svest pojedinca.
Ljudska bića su odgovorna za sva iskustva koja iskušavaju, kako na unutrašnjem, tako i na nivou okolnosti.
Namera da se prihvati i podrži osobu koja tražu pomoć astrologa, nezavisno od evolutivnog stanja u kome se dati pojedinac nalazi.

Format: A5
Obim: 320 strana
Povez: broširani


Holografski tranziti

Autor: Robert Blaschke Cena: 13 EUR Poruči
Cena ebook: 12 EUR Poruči ebook

Holografski tranziti

Suština holografskih tranzita jesu planetarni odnosi, ili uglovna faza u odnosu na Sunce, centralnu zvezdu našeg solarnog sistema. Zamisao je da se koriste kao dopuna standardnoj interpretaciji tranzita. Bez Sunca, čovek ne može u potpunosti integrisati energije planeta, putem svog srca, u svoje Više Ja.
Prema ovoj teoriji, natal sadrži holograme, ili obrasce, bliske Suncu, koji se ponavljaju na nebesima kroz život. Razumevanjem ovih obrazaca i ciklusa, astrolozi mogu izabrati precizne datume za vežbe slobodne volje. Nebesko stanje u vreme povratka uglovne faze, otkriva kako holografska struktura duše može biti ponovo uspostavljena u celini.

Format: A5
Obim: 350 strana
Povez: broširani


Poslovna astrologija

Autor: Sergey Shestopalov Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Poslovna astrologija

Veoma praktična i kompletna knjiga koja pokriva sve one teme i pitanja koja mogu zatrebati astrologu pri radu iz oblasti poslovne astrologije. Koje planete i znaci vladaju određenim delatnostima, najbitniji aspekti planeta u poslovanju, formule poslovne astrologije za procenu astrološke osnove uspeha u poslovanju – procenjivanje povoljnih i nepovoljnih faktora za određeni posao.
Izbor zanimanja sa formulama za različite vrste zanimanja, kao i izbor delatnosti u poslovanja – u šta investirati, šta je to što osobi može doneti profit. Sve ovo je propraćeno velikim brojem zanimljivih primera. Pored ovoga je uključena i horarna analiza –davanje odgovora o sudbini preduzeća, biranje najpovoljnijeg trenutka za otvaranje i registrovanje firme, pitanja kuproprodaje – automobil, nekretnine, da li treba prodati stan, da li treba zaključiti posao, kako napraviti prognozu poslovanja, kakva će biti situacija u vremenu, sa analizom konkretnih situacija na primerima.

Format: A5
Obim: 230 strana
Povez: broširani


Astrološke tehnike harmonika i astrorelokacije

Autor: David Cochrane Cena: 10 EUR Poruči
Cena ebook: 9 EUR Poruči ebook

Astrološke tehnike harmonika i astrorelokacije

Ova knjiga predstavlja dve veoma važne astrološke tehnike: harmonike u astrologiji i tehnike astrorelokacije.
Tehnike harmonika u astrologiji predstavljaju oblast astrologije koja se u moderno vreme sve više koristi i čija primena omogućava veoma jasno sagledavanje glavnih događaja u životu natusa, njegove pokretačke snage i talenata.
Astrorelokacija je druga moderna astrološka tehnika kojom se može odrediti najpovoljnije mesto za stanovanje, započinjanje posla ili mesto gde osoba sreće svoju ljubav.

Format: A5
Obim: 208 strana
Povez: broširani


Sportska astrologija

Autor: John Frawley Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Sportska astrologija

Putujte sa učenikom koji u potrazi za znanjem stiže do Astrologa Majstora. Uz pomoć svog kućnog ljubimca gavrana i bivolice loše naravi, Učitelj njega - a i vas - vodi korak po korak kroz analizu više od 60 horoskopa, pokrivajući razne sportove. Ova detaljna posvećenost vežbi astrološkog tumačenja jedinstven je primer u astrološkim spisateljskim krugovima, što ovu knjigu čini nezamenljivom ne samo za ljubitelje sporta, već i za bilo koga ko se zanima za prediktivnu astrologiju.

Format: B5
Obim: 255 str
Povez: broširani


360 Pandorinih kutija - NOVO I DOPUNJENO IZDANJE

Autor: Igor Ognjenović Cena: 30 EUR Poruči
Cena ebook: 27 EUR Poruči ebook

360 Pandorinih kutija - NOVO I DOPUNJENO IZDANJE

Svaki stepen Zodijaka ima svoju simboliku, a svaka grupa od pet stepeni čini lanac sa zasebnom pričom. Knjiga je zasnovana, pre svega, na Sabijskim simbolima, ali u sebi sardži tumačenja velikih astrologa iz istorije La Volasfera od Sefarijala, DAbano, Jan Duz, Šarubel, Kozminski, Čandra).
Ova knjiga danas predstavlja najveću zbirku astrološkog tumačenja svakog pojedinog stepena Zodijaka.
Uz knjigu su date i specijalne karte za divinaciju uz pomoć kojih je moguće dobiti odgovore na najrazličitija pitanja.
Koristeći ovu čudesnu knjigu postaje sve jasnije da je zakon koji leži u osnovi svih događaja – sinhronicitet.


Format: B5
Obim: 630 strana
Povez: broširani


Čarobnica

Autor: Adrian Predrag Kezele Cena: 13 EUR Poruči

Čarobnica

Nastavak astrološkog bestseler romana „Maitreya" pojavio se u vidu najnovije knjige Adriana Kezela - Čarobnica. Radnja knjige odvija se pre više od 4.000 godina, ali je njena poruka sasvim aktuelna i danas. Naime, cela knjiga je zasnovana na staroindijskoj legendi o Veneri ili Šukri, putem koje se u obliku uzbudljive priče savremenom čitaocu približava znanje i praksa o usklađivanju sa prirodnim ritmovima.


Format: A5
Obim: 216 str
Povez: broširani


Maitreya

Autor: Adrian Predrag Kezele Cena: 13 EUR Poruči
Cena ebook: 11 EUR Poruči ebook

Maitreya

U romanu Maitreya A. P. Kezele otriva nam načela znanja o vremenu i njegovim zakonitostima na zanimljiv i neobičan način. Ljudska sudbina, slobodna volja, duhovnost pojedinca, budućnost čovečanstva i velika svetska razdoblja – sve te zanimljive teme, uz mnoštvo drugih detalja poput priča o planetama, sazveđima, načinu rada astrologa i mogućnostima same astrologije, predstavljene su u napetoj priči koja se čita u jednom dahu.


Format: A5
Obim: 216 str
Povez: broširani


Crni Mesec Lilit

Autor: Kelley Hunter Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Crni Mesec Lilit

Nazvan po drevnoj, praiskonskoj, misterioznoj ženskoj figuri, Crni Mesec Lilit predstavlja astronomsku tačku koja je intimno vezana za sistem Zemlje i Meseca. U savremeno doba proširenja ekološke i kosmološke svesti, Crni Mesec nudi nam obimno polje instraživanja i navodi nas da proširimo svest i duhovni doživljaj života, neumitno otelotvoravajući Nebo na Zemlji. Autorka spaja astronomiju, mit, duboku psihologiju i originalno kreativno istraživanje o Crnom Mesecu. Nudi vam osnovna, sugestivna tumačenja, poduprta primerima poznatih ličnosti. Pročitajte knjigu i sami razmotrite pitanje koje proganja i muči čovečanstvo već četiri hiljade godina: da li je Crni Mesec demonski ili božanski? Lilit nam ne nudi jednostavne odgovore.

Format: A5
Obim: 360 strana
Povez: broširani


Astrologijom do zdravlja

Autor: Adrian Predrag Kezele Cena: 10 EUR Poruči

Astrologijom do zdravlja

Knjiga Astrologijom do zdravlja objašnjava kojim planetama pristupiti na koji način kada je u pitanju dovođenje istih u stanje ravnoteže. Tu su objašnjenje različite metode tretiranje „obolele planete", kao što su terapija bojama, mirisima, ukusom i vrstom hrane, kao i tehnike posta tokom posebnih dana. Takođe se u knjizi opisuju i tehnike korišćenja jantri što je karakteristično za drevno znanje indijske astrologije; dragog kamenja, ali i znanja o „korenskim zvucima" svake planete, što predstavlja osnovu za Rasa tehniku - jedinstvenu tehniku astrološkog balansiranja.


Format: A5
Obim: 104 str
Povez: broširani


Arapske tačke – sudbinske formule

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Arapske tačke – sudbinske formule

Arapske tačke u astrologiji predstavljaju neobično bitan izvor informacija za svaku oblast čovekovog života. Uz pomoć njih u stanju smo da neposredno otkrijemo mnogo onih sudbinski važnih momenata koje često ne možemo direktno uočiti iz natalne karte. Svoj procvat arapske tačke doživljavaju u srednjevekovnoj astrološkoj praksi, a do danas se njihova upotreba uglavnom svela na jednu do dve tačke. Ova knjiga obrađuje gotovo 500 različitih arapskih tačaka koje su se koristile od ranog srednjeg veka pa sve do današnjih dana i samim tim predstavlja jedan od najpotpunijih astroloških udžbenika iz ove oblasti. Posebna poglavlja posvećena su i tački Fortune, razlici između dnevnih i noćnih rođenja, kao i pomoćnim horoskopima koji se prave na osnovu arapskih tačaka.

Format: A5
Obim: 208 str
Povez: broširani


Tajne stepena Zodijaka

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 10 EUR Poruči

Tajne stepena Zodijaka

Ova jedinstvena knjiga detaljno opisuje uticaj svakog od 360 stepeni zodijačkog pojasa, ukazujući na potencijale svakog stepena za brak, karijeru, inteligenciju, kao i izvesnu sudbinsku predodređenost. Pored ovoga, posebna poglavlja knjige posvećena su stepenima egzaltacije i debilitacije i određenim stepenskim grupama, kao i analognim, kritičnim, azimenskim i muškim stepenima. Knjiga obiluje primerima iz prakse autora, a priloženo je i oko 30 horoskopa, među kojima su horoskop Mileta Dupora, Bila Gejtsa, Sai Babe, Aleksandra I i Petra II Karađorđevića, Bila Klintona, Bernara Kušnera, Stipe Mesića...

Format: A5
Obim: 270 str
Povez: broširani


Točak Sudbine 2
udžbenik natalne astrologije

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 20 EUR Poruči
Cena ebook: 18 EUR Poruči ebook

Točak Sudbine 2<br><i>udžbenik natalne astrologije</i>

Nakon prve knjige „Točak sudbine" - udžbenika natalne astrologije – izašla je i druga knjiga u kojoj su predstavljene dublje metode tumačenja natalnog horoskopa, što uključuje posebnu razradu efekta retrogradnih planeta, mesečevih čvorova, uklještenih znakova, orbisne prirode aspekata, dispozitora, kao i astroloških serija. Jedno poglavlje knjige posvećeno je i nedavno otkrivenoj planeti Kuaoar, njenoj prirodi i efektima koje stvara u aspektima sa ostalim planetama. U prilogu su date i jedinstvene efemeride za ovu planetu.

Format: A5
Obim: 300 strana
Povez: broširani


Točak Sudbine 1
udžbenik natalne astrologije

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 20 EUR Poruči
Cena ebook: 18 EUR Poruči ebook

Točak Sudbine 1<br><i>udžbenik natalne astrologije</i>

Mehanika sudbine sastoji se iz umetnosti kombinovanja tri vremenske komponente i četiri prostorne - što se u Točku sudbine, koji horoskopom zovemo, vidi kroz primarnu kombinaciju planeta, znakova, kuća, kao i pozicije i dispozicije istih. Točak sudbine je knjiga koja kroz principe astrološkog razmišljanja i praktične primere ulazi u mehaniku događaja kada su u pitanju procena dužine života, ljubav i brak, zdravlje, seksualnost, deca, obrazovanje, karijera, novac, porodica, prijatelji i neprijatelji, putovanja, fizički izgled...

Format: A5
Obim: 412 strana
Povez: broširani


Astralne veze
Astrologija uporednih i zajedničkih horoskopa

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Astralne veze<br><i>Astrologija uporednih i zajedničkih horoskopa</i>

Najnovija knjiga Aleksandara Imširagića napisana je kao specifični udžbenik sinastrije kroz koju se objašnjava čarolija i efekti međusobnog prožimanja energija koje u različitim horosokpima borave. Poseban akcenat je dat ljubavnim odnosima, ali su objašnjeni i poslovni i porodični odnosi, vremena u kojima određene veze žive putem progresija; kao i "znaci pored puta" koje nesvesno svi ljudi predstavljaju jedni drugima u svakodnevnom kontaktu.

Format: A5
Obim: 240 strana
Povez: broširani


Astrološke progresije

Autor: Robert Blaschke Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Astrološke progresije

Ovo je sigurno jedna od najkompletnijih i najkvalitetnije napisanih knjiga o progresijama, kao sistemu astrološkog prognoziranja. Najpre, knjiga nudi jedinstven metod korišćenja tri sistema progresija sekundarne, tercijarne i minorne; što u praksi daje izuzetno dobre rezultate kada je potrebno dati preciznu prognozu. Pored toga, u knjizi se objašnjava i jedinstveni metafizički model koji potpuno logično povezuje prognostičke metode progresiranja sa strukturom ljudskog bića. Stoga ova knjiga danas svakako predstavlja nezaobilazan udžbenik u oblasti prognostičke astrologije i nadasve koristan vodič svakom astrologu praktičaru.

Format: A5
Obim: 210 strana
Povez: broširani


Četiri kapije karme

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 20 EUR Poruči
Cena ebook: 18 EUR Poruči ebook

Četiri kapije karme

Ako je svrha natalne astrologije da objasni ŠTA će se osobi desiti u životu, prognostičke astrologije da ukaže na to KADA će se nešto desiti, onda je karmička astrologija ona koja daje objašnjenje ZAŠTO se osobi događa baš to, odnosno čime je zaslužila sudbinu koju ima. Tako karmička astrologija opisuje prethodne živote natusa koji su doveli do sadašnjih okolnosti, ukazuje na svrhu koju osoba treba da ispuni u ovom životu i govori o ulogama koje će Duša natusa imati u sledećim životima. Pored kompletnog metafizičko-astrološkog koncepta inkarnacije Duše – uloge umiranja, rađanja i seksualnog iskustva – u ovoj knjizi je dat i jedinstveni model karmičkih direkcija i karmičkih progresija, kao sistema pomoću koga se određuje i vremensko datiranje u kome se neki događaj u prošlom životu odigrao. Posebno poglavlje knjige opisuje načine stvaranja i prevazilaženja karme u ovom životu, odnosno daje formulu po kojoj se određuje koja sadašnja akcija stvara koju buduću sudbinu, što omogućava osobi da dublje sagleda principe uzroka i posledice koje sama stvara i njihovu složenu međupovezanost. Ovo izdanje knjige „Četiri kapije karme" je sada dopunjeno novim uvidima i još sistematičnijim pristupom u jednoj ovako hermetičnoj oblasti, što je od ne malog značaja za svakog tragaoca u polju reinkarnacijske i karmičke astrologije. Ova knjiga daje uvide u objašnjenja tajnih uzroka svake sudbine, kao i onih koji Dušu vode iz života u život, sve dok ona ne postigne svoje potpuno i Hermetično stanje u kome tri inkarnacije živi svesno u istom trenutku – što tada postaje slika Duše slobodne od sudbine.

Format: A5
Obim: 310 strana
Povez: broširani


Astrologija odnosa

Autor: Robert Blaschke Cena: 15 EUR Poruči
Cena ebook: 13 EUR Poruči ebook

Astrologija odnosa

Izuzetna preciznost, jasnoća i nove ideje su ono po čemu je rad Roberta Blaškog uvek prepoznatljiv. Astrologija odnosa je njegova najnovija knjiga u kojoj Robert na fascinantno jednostavan način predstavlja sudbinu energija koje se prožimaju kroz odnos dva horoskopa. U posebnim poglavljima obrađene su teorija astrološkog odnosa, faktori sedmogodišnjih ciklusa, kompozitni horoskopi i horoskopi odnosa, faktori koji ukazuju na prošloživotne povezanosti, ekvidistanci, efekti astrokartografije na odnose, ali i prognostičke tehnike sinastričkih i kompozitnih horoskopa. Jedno poglavlje knjige daje elekcione tehnike uz pomoć kojih je moguće izabrati povoljan trenutak za venčanje.

Format: A5
Obim: 350 strana
Povez: broširani


Astrološki kodovi
Udžbenik natalne i poslovne astrologije

Autor: Lea Imširagić Cena: 20 EUR Poruči
Cena ebook: 18 EUR Poruči ebook

Astrološki kodovi<br> <i>Udžbenik natalne i poslovne astrologije</i>

Deset koraka astrološkog tumačenja otkriva ključne stvari u jednom horoskopu: najvažnije lekcije koju natus u ovom životu treba da nauči, talente osobe i njenu svrhu. Na vrlo konkretan i sistematičan način u knjizi su dati kôdovi za izbor najbolje profesije, za bogatstvo i sticanje novca, izbor studija, kao i kodovi za brak i seksualne sklonosti.

Posebno su obrađeni horoskopi bogatih ljudi koji su do novca došli sopstvenim radom, nasledstvom, igrama na sreću ili preko braka. U poglavlju braka pokazani su kodovi za one koji se venčavaju više puta, za razvod, kao i za one koji u brak ulaze kasno ili nikada. Seksualne sklonosti i potrebe su predstsavljene u novom svetlu osme kuće, kao najdubljih tajni koje stoje na putu do ispunjenja svrhe 9. kuće).

Zaokruženost je data u poslednjem delu knjige u kome se objašnjava sistem okretanja horoskopa i izvlačenja tzv. derivatnih kuća, na osnovu kojih je iz jednog horoskopa moguće videti sudbinu drugih ljudi koji na bilo koji način igraju neku ulogu u životu natusa.

Knjiga sadrži preko 60 urađenih horoskopa i 100 zadataka sa odgovorima na kraju knjige.

Format: A5
Obim: 450 strana
Povez: broširani


Stubovi sudbine
Udžbenik astrologije fiksnih zvezda

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 35 EUR Poruči
Cena ebook: 31 EUR Poruči ebook

Stubovi sudbine<br><i>Udžbenik astrologije fiksnih zvezda</i>

Ovo je jedna od najkompletnijih knjiga o fiksnim zvezdama i sazvežđima ikada napisana. Urađena je tako što opisuje uticaj 291 zvezde, kao i specifične uticaje sazvežđa i njihovog delovanja na određene planete. U posebnom poglavlju "Anatomija sazvežđa", opisan je uticaj zvezda naspram delova tela ili figure koje ona predstavlja u konstelaciji. U knjizi je obrađeno preko 60 primera horoskopa kroz koje je praktično opisan uticaj oko 100 zvezda.

Obim: 610 str
Format: B5
Povez: tvrdi

Format: B5
Obim: 610 strana
Povez: tvrdi