Upis u školu je u toku!

Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje ce vam omoguciti da se profesionalno bavite astrologijom? U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”!

Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje ce vam omoguciti da se profesionalno bavite astrologijom?

U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”!

Institut za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler” nudi celovit astrološki program edukacije koji prati svetske standarde i cija je diploma medunarodno priznata i omogucava sticanje statusa sertifikovanog profesionalnog astrologa koju izdaje Medunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja – ISAR. Za upis u školu nije potrebno predznanje i mogu je pohadati svi ljubitelji astrologije, kao i oni koji žele da prodube svoje astrološko znanje.

Sistem školovanja na Institutu je koncipiran tako da kroz redovna predavanja, obavezne seminare, vežbe sa asistentima uz podršku u zatvorenoj Facebook grupi, kao i Medunarodne Astrološke Konferencije, svaki student stice kvalitetno akademsko astrološko obrazovanje i potrebnu veštinu, postajuci tako deo svetske porodice astrologa. Studenti imaju mogucnost pohadanja redovne i ONLINE nastave.

 

Za više informacija i prijave kliknite ovde.

Kontakt: 011.267.0711, 060.767.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više