NAJBOLJA EDUKACIJA I SERTIFIKACIJA

Kako da aktivno i svesno kreiraš svoj život uz pomoć astrologije

Moderna Astrologija, na Institutu Johannes Kepler, nudi rešenja i promene uz jedinstveno razvijene metode Energetske Psihologije.

ONLINE Studiranje

Ovde učiš kako da:

Profesionalno tumačiš natalnu kartu i jezik astrologije
Ostvariš najbolji potencijal svog horoskopa
Praktično primeniš astrološko znanje u svakodnevnom životu
Od izazovnih aspekata i perioda stvaraš nove mogućnosti
Razviješ svoj lični program za rad sa klijentima


Iako astrologija može da predviđa događaje, ona je pre svega nauka o Svesti.

Jer kada osvestimo svoje najbolje uputstvo za život, svoju natalnu kartu, razumemo da ne postoji loša natalna karta kada imamo znanje i tehnike kako da vozimo svoj život.

Ona pokazuje kako se događaji unutar nas dešavaju i oko nas i otkriva vezu koja postoji između dešavanja u dalekom Kosmosu i dešavanja u dubokom, nesvesnom delu našeg bića.

Školarina za Astro Coaching Akademiju uključuje:

  1. Predavanja iz astrologije jednom nedeljno (tokom 10 meseci)
  2. Predavanja iz energetske astrologije jednom mesečno (tokom 10 meseci)
  3. Praktične vežbe iz energetske astrologije
  4. Pisani, video i audio materijal na ličnoj studentskoj stranici
  5. Tri Seminara za praktično razvijanje astrološkog znanja i samopouzdanja za držanje konsultacija
  6. Dvanaest vežbi sa asistentom u toku školske godine
  7. Dvanaest praksi sa asistentom u toku školske godine
  8. Pristup privatnoj FB grupi
  9. Posebne privilegije za studente (popusti za astrološke konferencije, knjige, seminare, događaje)

CENA ŠKOLARINE


Za uplate u celosti
cena školarine iznosi
1770 eur


Za uplate na rate
cena školarine iznosi
195 eur (10 meseci)Specijalna ponuda
ZA RANI UPIS DO 24. JUNA


ŠKOLARINA U CELOSTI IZNOSI 1550 EUR

ŠKOLARINA NA RATE IZNOSI 170 EUR (10 meseci)


+ POKLONI


Seminar “Astro Coaching za razvoj samopouzdanja” (06.07.2024)

Knjiga “Naučna Astrologija”

O programu Johannes Kepler Instituta

Institut za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler” nudi celovit astrološki program edukacije koji prati svetske standarde i čija je diploma međunarodno priznata i omogućava sticanje statusa sertifikovanog profesionalnog astrologa koju izdaje Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja – ISAR.

Aleksandar i dr Lea Imširagić su osnovali Institut 2005. godine u Beogradu, a sistem školovanja na Institutu je koncipiran tako da kroz redovna predavanja, obavezne seminare, vežbe sa asistentima, kao i Međunarodne astrološke konferencije, svaki student stiče kvalitetno akademsko astrološko obrazovanje i potrebnu veštinu, postajući tako deo svetske porodice astrologa.

Za upis u školu nije potrebno predznanje i mogu je pohađati svi ljubitelji astrologije, kao i oni koji žele da usavrše svoje astrološko znanje. Studenti imaju mogućnost pohađanja redovnog ONLINE studiranja kao i u okviru posebnog dopisnog školovanja.

Redovno ONLINE STUDIRANJE pruža vam mogućnost da pratite sva predavanja u realnom vremenu. Ukoliko niste u mogućnosti da nekom predavanju prisustvujete, dobijate snimak predavanja, kao i lekcije u pisanoj formi na svojoj studentskoj stranici.

Svake završne godine izdaje se odgovarajući sertifikat o stepenu položenog znanja. Uslov za međunarodnu sertifkaciju se stiče sa završenim programom trogodišnje edukacije.

Upoznaj svoje predavače...

Aleksandar Imširagić (ISAR C.A.P.) je međunarodno sertifikovani profesionalni astrolog, predsednik međunarodnog saveta za astrološko obrazovanje pri ISAR-u (International Society for Astrological Research) i direktor Instituta za Astrološka istraživanja i Edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu.

Astrologijom se bavi od 1986. godine, učitelj je meditacije, autor je mnogobrojnih astroloških knjiga i organizator godišnjih međunarodnih astroloških konferencija na Balkanu od 2001. godine. On danas vodi razvijenu astrološku školu s redovnim programom u okviru Kepler Instituta u Beogradu, kao i veoma snažno razvijenu dopisnu skolu širom sveta, čiji diplomirani studenti danas predstavljaju jedne od najbolje edukovanih astrologa.

Autor je knjiga Tajne stepena Zodijaka (2000.), Knjiga vladarstava u astrologiji (2000.), Arapske tačke – sudbinske formule (2001.), Točak sudbine (2001.), Točak sudbine II (2003.), Astralne veze (2003.), Četiri kapije karme (2004.), Stubovi sudbine (2006.), Krugovi vremena(2009.), Astrologija Anđela (2010.), Odiseja 2012 (2011.), Duhovni Životinjski Vodiči, Tehnologija Svesti, Energija Senke (2018), Reinkarnacijska Astrologija (2019), Anđeli Zodijaka (2019), Tehika 5 Anđela (2022), kao i Astrološkog kalendara planetarnih fenomena koji redovno priprema za svaku godinu.

Pored zemalja bivše Jugoslavije, svoja predavanja i seminare svake godine drži u različitim zemljama širom sveta.

Dr Lea Imširagić je magistrirala na medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2005. godine na katedri za fiziologiju u oblasti magnetobiologije. Dalja istraživanja nastavila je u okviru astrologije, stekavši sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP, 2006. godine u Klivlendu, Ohajo (SAD).

Završila je akupunkturu na IASC u Beogradu, i član je Američke Asocijacije za Energetsku Psihologiju ACEP (The Association for Comprehensive Energy Psychology). Lea je sertifikovani Bahov praktičar i tvorac je astrološkog sistema isceljivanja “Energetska Astrologija”.

Autor je 5 stručnih knjiga i udžbenika iz astrologije; Astrološki kodovi (2005.), Astrologija Anđela (2010),  Naučna astrologija (2010), Priručnik za Energetsku Astrologiju (2013), AstroloHealing (2014), Energetska Psihologija “Naučite svoju energiju da radi za vas” (2016) i Energetska Psihologija 2 “Naučite energiju da stvara za vas” (2022).

Svoja predavanja redovno drži na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu, a učesnik je i predavač na mnogobrojnim stručnim astrološkim konferencijama i seminarima u Sjedinjenim Američkim Državama, Engleskoj, Rusiji, Sloveniji, Argentini, Brazilu i Čileu.

Ivana Šaljić se astrologijom bavi više od 10 godina. Svoje učenje otpočela je na astrološkom insitutu Johannes Kepler 2006. godine, a na devetoj međunarodnoj astrološkoj konferenciji "Astrološko putovanje" je dobitnik nagrade za najboljeg studenta instituta.

Takođe, 2010. godine dobija ISAR stipendiju za dalje usavršavanje u oblastima Hermetične astrologije, a 2018. godine stiče setrifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP.

Svoja iskustva je utvrdila radeći kao asistent i predavač na Institutu gde posebno uživa u radu sa učenicima. U okviru astrološkog rada pronašla se u izučavanju karmičke astrologije, astrohealing-a, prognostike i sinastrije. U radu sa klijentima je razvila i svoj poseban program konsultacija “Venus Balance”.

Ivana je i autorka knjige “Praktikum Karmičko-Reinkarnacijske astrologije”, “Inicijacije Venere 2022” kao i “Inicijacije Venere 2023”.

Tanja Igrutinović je diplomirala na Ekonomskom fakultetu i profesionalni je astrolog. Astrološke studije upisuje 2015. godine na Institutu za astrološka istraživanja J„Johannes Kepler” gde stiče visokokvalitetno astrološko kao i znanje o primenjenoj astrologiji, AstroHealing, čije tehnike primenjuje već od tada u radu sa klijentima.

Međunarodnu profesionalnu astrološku sertifikaciju ISAR CAP stekla je u martu 2019. u Beogradu. Posebno voli energetsku astrologiju kao i AtroHealing, koji je neizostavni deo njene astrološke prakse. Kombinacijom smisla za sklad i harmoniju veoma rado pruža konsultacije iz njenih omiljenih oblasti - astrologije Lokalnog prostora, Relokacije kao i Solarne povratke. 

Redovno piše članke za sajt Profesionalna Astrologija na temu astrološkog tumačenja faza Meseca i Eklipsi, kao i preporuke o posvećenim ritualima za promenu i unapređenje naših navika. Zajedno sa Karlinom Imširagić je autorka knjige i karata Glamoon.

Vladana Rados je diplomirani inženjer organizacija rada i magistar ekonomskih nauka.

Astrološko obrazovanje je stekla na Institutu “Johannes Kepler” u Beogradu i od tada je posvećena istraživanju potreba duše kroz različite tehnike karmičko - reinkarnacijske astrologije. 2023. godine postaje član ISAR-a.

Okrenuta je razumijevanju karmičkog klatna, kao i pronalaženja uzroka u svakodnevnom životu sebe i klijenata. Usled želje da prikaže astrologiju kao polje praktične duhovnosti izdaje roman “Korijen karme” u septembru 2023. godine, u kome kroz porodičnu priču više generacija upoznaje čitaoce sa istinom da vrijeme nikad ništa nije zacijelilo.

Studenti o školovanju...